Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Újabb ítélet Trump volt kampány­menedzsere ellen

2019. március 14., csütörtök, Világfigyelő

További 43 hónap börtönbüntetésre ítélték Donald Trump amerikai elnök volt kampánymenedzserét, Paul Manafortot tegnap Washingtonban.

  • Fotó: AP
    Fotó: AP

Az egykori kampánymenedzser korábban már bűnösnek vallotta magát az Egyesült Államok elleni összeesküvés és tanúk befolyásolásának vádjában. A 69 éves Paul Manafortot a múlt héten Virginia államban ítélték 47 hónap börtönbüntetésre banki és adócsalásért. Az új ítélettel összesen 7,5 év szabadságvesztés vár Manafortra.

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 501
szavazógép
2019-03-14: Világfigyelő - :

A NATO élő szövetség

A NATO-nak nélkülözhetetlen szerepe van a világpolitikai egyensúlyok fenntartásában, egyre több és egyre súlyosabb kihívásokkal kell szembenéznie, ezért élő szövetségként kell megőriznünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke tegnap az Országházban.
2019-03-14: Közélet - Nagy D. István:

Ismét akadékoskodik a prefektus (Ünneplőben Sepsiszentgyörgy)

Egymás után kerültek a helyükre csütörtökön Sepsiszentgyörgy főbb útvonalain és a városközpontban a március 15.-i ünnepi díszítés elemei: az idén az újdonságot jelentő piros-fehér-zöld sávval körbevett szívek, valamint a magyar zászlók és kokárdák. Az ünnepi hangulatot azonban idén is rontani próbálja a kormány helyi képviselője, Sebastian Cucu: a prefektus tegnap az önkormányzatoknak körlevelet küldött a román lobogó kitűzésére és a himnusz eléneklésére vonatkozó törvény előírásait ajánlva az elöljárók figyelmébe. Mint ismert, zászlóügyben tavaly borsos bírságokkal sújtotta Sepsiszentgyörgy és Kézdivásárhely elöljáróit.