Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Dăncilă találkozott Netanjáhúval

2019. március 27., szerda, Világfigyelő

Megbeszélést folytatott hétfőn Washingtonban Viorica Dăncilă kormányfő Benjamin Netanjáhú izraeli miniszterelnökkel – adta hírül közleményében a kormány.

Dăncilă az Amerikai–Izraeli Közpolitikai Bizottság (AIPAC) meghívására részt vett az USA-ban a szervezet éves konferenciáján, és ennek keretében folytatott kétoldalú megbeszélést az izraeli miniszterelnökkel. A felek méltányolták a két ország közötti kiváló kapcsolatokat, és beszéltek a két kormány tervezett együttes üléséről is. Az elhangzottak szerint még az év folyamán sort kerítenek a közös kormányülésre, amelyet gazdasági fórum előz meg. Benjamin Netanjáhú gratulált a román miniszterelnöknek az AIPAC-konferencia megnyitóján mondott beszédéhez, Viorica Dăncilă pedig biztosította hivatali kollégáját Románia elkötelezettségéről az Izraellel való kapcsolat megerősítése és elmélyítése mellett stratégiai együttműködés, energetikai és kiberbiztonság, orvostudomány és innováció terén.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 589
szavazógép
2019-03-27: Világfigyelő - :

Leáldozhat a digitális vadnyugatnak (Szabályozták a szerzői jogokat)

Megszavazta az Európai Parlament (EP) tegnap a szerzői jogi szabályozás tervezett módosítását, amelyet máris sokan bírálnak, mondván, egyes rendelkezései veszélyeztetik az internet szabadságát.
2019-03-27: Világfigyelő - :

Újra sötétbe borult Venezuela

Venezuela csaknem egésze sötétségbe borult egy újabb áramkimaradás során, az ország területének 88 százalékában, 23 államból 18-ban tapasztaltak áramkimaradást.