Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

3×3-as női kosárlabdaTizenegyedik a Sepsi-SIC

2019. augusztus 6., kedd, Sport

Az elmúlt hétvégén Tg. Jiu adott otthont a férfi és női 3×3-as kosárlabda-bajnokság döntőjének, amelyet a Sepsi-SIC együttese a tizenegyedik helyen zárt.

  • Fotó: Facebook / SPORT ARENA STREETBALL
    Fotó: Facebook / SPORT ARENA STREETBALL

A finálé szombati játéknapját a zöld-fehérek két vereséggel fejezték be: 21–7-re kaptak ki az Aradi ICIM csapatától, míg a Sportul Studențesc elleni mérkőzést 15–4-re veszítették el, és nem jutottak ki csoportjukból. A döntőt és ezáltal a 3×3-as pontvadászatot a Bukaresti Stiința nyerte, a sorozat utolsó meccsén 14–11-re verte a Bukaresti Agronómia együttesét. Annak ellenére, hogy a Sepsi-SIC nem jutott a fináléba, közvetett módon mégis érdekelt volt, hiszen mindkét csapatban játszott egy-egy korábbi kosarasa: a bajnoknál Ancuţa Stoenescu, míg az ezüstérmesnél Anca Șipoș lépett pályára.

A férfiaknál is fővárosi győzelmet jegyezhettünk, a Dinamo Stiința játékosai emelték a magasba a végső diadalért járó serleget.

Mint ismeretes, a nagypályás pontvadászatban szereplő férfi- és női csapatok számára szervezett küzdelemsorozat legalább hét tornáján kellett részt vennie minden egyes alakulatnak, és az ott szerzett pontokból készült el a finálé előtti tizenkettes tabella. A megyeszékhelyi Sepsi-SIC a 10. helyről jutott be a döntő viadalra, ahol a Kézdivásárhelyi SE nem szerepelhetett (a felső-háromszékiek mellett a Phoenix Konstanca és az Alexandria maradt még le a bajnokság utolsó felvonásáról). (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1137
szavazógép
2019-08-06: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédmama, barátnő, rokon és jó szomszéd,
özv. KÖRTVÉLYFÁY EMMA
(szül. PÁL)
82 éves korában hosszú betegség után elhunyt.
Földi maradványait 2019. augusztus 7-én 14 órakor helyezzük nyugalomra a baróti ravatalozóháztól a katolikus temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
du.
2019-08-06: Sport - :

Szeptember 13-án rajtol az Erste Liga (Jégkorong)

A jégkorong Erste Liga alapszakasza szeptember 13-án indul négy mérkőzéssel. A nyitónapon a bajnoki címvédő FTC-Telekom a Gyergyói HK csapatát látja vendégül, a Brassói Corona pedig a Vasas együttesét fogadja.