Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Női kosárlabdaHétvégén indul a 3×3-as Román Kupa

2019. augusztus 15., csütörtök, Sport

Még le sem csengett igazából a 3×3-as női kosárlabda-bajnokság, a szövetség a hétvégén újra pályára parancsolja a csapatokat: szombaton és vasárnap rendezik meg a félpályás szakág Román Kupa 2019-es kiírásának első fordulóját. A kétnapos eseménynek a bukaresti műszaki egyetem mellett található Sport Aréna pályái adnak otthont.

  • Fotó: Miska Brigitta
    Fotó: Miska Brigitta

A frbaschet.ro internetes portálon közzétett hír szerint a mostani 3×3-as női kosárlabda Román Kupa azoknak a csapatoknak szól, amelyek tavaly szerepeltek a Nemzeti Ligában, illetve azoknak, amelyek idén kapcsolódnának be a nagypályás pontvadászatba. A küzdelemsorozat 19 teremtornából áll, ebből tizenhatot a Román Kosárlabda-szövetség és hármat az esemény népszerűsítője (promótere), a Sport Aréna szervez.

A tervezett program: * első torna, augusztus 17–18., Bukarest/Sport Aréna-pályák * második és harmadik torna, augusztus 24–25., Bukarest/Kosárlabda Aréna * negyedik és ötödik torna, augusztus 31. – szeptember 1., Bukarest/Kosárlabda Aréna * hatodik és hetedik torna, szeptember 7–8., Bukarest/Kosárlabda Aréna * nyolcadik torna, szeptember 14–15., Bukarest/Mega Mall * kilencedik és tizedik torna, szeptember 21–22., Bukarest/Kosárlabda Aréna * tizenegyedik és tizenkettedik torna, szeptember 28–29., Bukarest/Kosárlabda Aréna * tizenharmadik és tizennegyedik torna, október 5–6., Bukarest/Kosárlabda Aréna n tizenötödik és tizenhetedik torna, október 12–13., Bukarest/Kosárlabda Aréna n tizenhetedik torna, október 26–27.,  Konstanca, City Park Mall n elődöntő és döntő torna, október 28–29., Bukarest/Kosárlabda Aréna.

Ahogy a 3×3-as Román Kupa előző kiírásában és a nemrégiben véget ért bajnokságban, most is két háromszéki együttes, a Sepsi-SIC és a Kézdivásárhelyi SE lesz érdekelt a viadalban. Sok sikert kívánunk nekik!

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 264
szavazógép
2019-08-15: Sport - :

Glasgow-ban jutott tovább a Kolozsvári CFR (Labdarúgás, Bajnokok Ligája-selejtező)

A román bajnok Kolozsvári CFR 4–3 arányban győzött a Celtic FC vendégeként a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének visszavágóján, így a Dan Petrescu irányította labdarúgók a csoportkörbe jutásért a cseh Slavia Praha ellen lépnek pályára. A Ferencváros nem tudott élni az idegenben elért 1–1 jelentette előnnyel, a Groupama Arénában 4–0 arányú vereséget szenvedett a Dinamo Zagreb együttesétől, így az Európa Liga csoportköréért küzdhet a jövő héttől.
2019-08-15: Sport - :

Szentgyörgyi lány az U16-os válogatottban (Női kosárlabda)

A Sepsi ISK kosárlabdázóját, Ioachim Adriennt beválogatták a lány U16-os román nemzeti együttesbe, amely mától a tizenhat év alattiak B-osztályos Európa-bajnokságán harcol az élmezőnybe jutásért.