KosárlabdaBemutatkozik a Mikes Kelemen Sepsi BC

2008. szeptember 15., hétfő, Sport

Szeptember 19-én este egy felkészülési mérkőzés alkalmával bemutatkozik a sepsiszentgyörgyi A-osztályos női kosárlabdacsapatunk. A Mikes Kelemen Sepsi BC ellenfele az a Târgovişte lesz, amelyhez a Román Kupa-győztes és bajnoki ezüstérmes alakulattól több játékosa is átigazolt. Így a szentgyörgyi lányok ellen fog pályára lépni Brosovszky Mónika, Larisa Toma, Elena Dincă és Volha Tămârgeanu is.

,,A nyár folyamán a csapat vezetősége rengeteget dolgozott, hogy összeverbuválja ezt a gárdát, és most elérkezett az a pillanat, amikor bemutathatjuk a Sepsi BC új játékosait városunk kosárlabda-kedvelőinek" — nyilatkozta Déri Csaba, a háromszéki alakulat magyar edzője. A két együttes szombaton délelőtt is megmérkőzik egymással.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bejut-e a Sepsi OSK labdarúgócsapata a felsőházi rájátszásba?eredmények
szavazatok száma 181
szavazógép
2008-09-15: Sport - Tibodi Ferenc:

Erő, kitartás és fáradhatatlanság (Kutyaszán)

Biztos, sokan vagyunk azzal úgy, hogy csodálkozva nézzük, milyen bámulatos, szoros és baráti kapcsolat tud kialakulni eb és ember között. Csak halkan jegyzem meg, én kutyafélő ember voltam és vagyok. Eddig is tudtam, hogy az alaszkai malamut nagyon emberbarát jószág, de még így is kissé félve kerestem fel Zágoni Zsoltot, kis történetünk egyik főszereplőjét. Bő egyórás beszélgetés után kíváncsian érdeklődtem afelől, hogy megnézhetem-e a kutyákat, s kérdésemre pozitív választ kaptam! Mosolyogtam, és kis szorongás fogott el. Zsoltnak az Állomás negyedi Petrom benzinkúttal szemben van egy kis műhelye, és ott alakított ki kutyáinak egy kifutót.
2008-09-15: Sport - Áros Károly:

Érmek minden színben (Asztalitenisz)

Valahogy így foglalhatjuk össze a Nagy Mózes Sportklub asztaliteniszezőinek zilahi kiruccanását. Dobolyi Aladár tanítványai a Mike István-emlékversenyen vettek részt, mely B-kategóriás ranglistaversenynek is számít. Nos, ezen a cseppet sem elhanyagolható viadalon remekeltek a Dobolyi-tanítványok.