Forma–1Az Alpha Tauri másodikként mutatja be autóját

2019. december 20., péntek, Sport

A Ferrari után az F1 jövő évi „újonca”, a Toro Rossóról Alpha Taurira átkeresztelt istálló is bejelentette az autója bemutatásának időpontját. A „kisbikák” három nappal a maranellóiak után, február 14-én prezentálják a versenyautót.

Az Alpha Tauri istálló másodikként jelentette be új autójának bemutatását, amelyre február 14-én, pénteken kerül sor, mégpedig a Red Bull salzburgi központjában – ahol korábban még nem rendeztek hasonló eseményt. Az idei világbajnokságon még Toro Rossóként szereplő csapat a jövő évtől új névre vált – az Alpha Tauri a Red Bull ruházati projektje, amelyet így is reklámoz az energiaitalos cég –, viszont a pilótapárosa nem változik: az idényt befejező Pierre Gasly és Danyiil Kvjat vezeti 2020-ban is az autókat.

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 659
szavazógép
2019-12-20: Sport - :

Együttműködik a Mercedes és a Tour-győztes csapat (Forma–1)

Technikai jellegű együttműködési megállapodást kötött egymással a világbajnok Mercedes, valamint az Ineos kerékpár- és az Ineos Team UK vitorláscsapat, így megosztják egymással a sportban szerzett tapasztalataikat és technikai fejlesztéseiket.
2019-12-20: Nyílttér - :

Politikai küzdelmek az EP-ben (X)

Az EP-ben rendkívül intenzív munka zajlik, és ebben a mandátumban a korábbiaknál sokkal inkább politikai összetűzések helyszíne a parlament, ennek megfelelően kell jelen lenni és a különböző témákban az erdélyi magyarság álláspontját képviselni.