Forma–1Elhalasztják a Kínai Nagydíjat

2020. február 13., csütörtök, Sport

Hivatalossá vált, hogy nem rendezik meg a Forma–1-es világbajnokság idei Kínai Nagydíját, miután a sportágat irányító Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) hivatalos honlapján kiadott közleményében bejelentette: a verseny szervezőivel együtt arra a döntésre jutottak, hogy a Kínában kitört koronavírus-járvány miatt elhalasztják a versenyt.

  • Fotó:  XPB
    Fotó: XPB

A Nemzetközi Automobil-szövetség és a jogtulajdonos Liberty Media – a Kínai Automobil- és Motorkerékpársport-szövetséggel (CAMF) és a verseny promóterével (Juss Sports Group) együtt – a közlemény szerint mindenképpen azt szeretné elérni, hogy később, az év vége felé pótolják a futamot. A Kínai GP az idény negyedik versenye lett volna, amelyet eredetileg április 19-én rendeztek volna Sanghajban, ám az immár több mint ezer halálos áldozatot követelő koronavírus-járvány miatt a CAMF és a Juss Sports Group a verseny elhalasztását kérte, amit az FIA el is fogadott.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1811
szavazógép
2020-02-13: Sport - :

A franciák és az oroszok ellen (Tenisz, Fed-Kupa)

A címvédő francia, illetve az orosz csapat lesz a magyar női teniszválogatott ellenfele a Fed-kupa döntőjében, amelyre április 14. és 19. között kerül sor Budapesten.
2020-02-13: Magazin - :

Hetvenötödik születésnapját ünnepli Földes László Hobo

Koncertekkel, színházi előadásokkal, könyv- és CD-megjelenéssel készül mai, 75. születésnapjára Földes László Hobo. A programsorozatot beharangozó budapesti sajtótájékoztatón a művész elmondta: országos és erdélyi turnéra indul, amely március 20-án Debrecenben kezdődik és december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában zárul.