Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Forma–1Sainz a Ferrari versenyzője

2020. május 19., kedd, Sport

A múlt héten a McLaren hivatalosan megerősítette, hogy Daniel Ricciardo lesz Lando Norris csapattársa 2021-től. Ezt követően a Ferrari hivatalos oldalán tette közzé, hogy Carlos Sainz Jr. érkezik a csapattól 2020 végén távozó Sebastian Vettel helyére.

  • Carlos Sainz Jr.
    Carlos Sainz Jr.

A Ferrari váratlan bejelentése, miszerint nem hosszabbítja meg Sebastian Vettel év végén lejáró szerződését, felbolygatta a pilótapiacot, ahol az egyik kulcsszereplővé Daniel Ricciardo lépett elő. Az ausztrál 2018 nyarán csatlakozott a Renault-hoz, a gárda viszont a vártnál is rosszabbul teljesített, és a koronavírus-járvány okozta gazdasági visszaesés nyomán elhalasztott átfogó szabályváltoztatások még távolabb tolták az esetleges sikereket, így a 30 éves ausztrál a McLaren-istállóhoz igazolt, vagyis 2021-től Lando Norris csapattársa lesz.

Sebastian Vettel távozásának beje­lentését követően azonnal elindultak a találgatások, hiszen a rajtrács egyik fontos ülése vált elérhetővé. A hivatalos bejelentésre nem kellett sokat várni, a Ferrari nem sokkal azt követően, hogy a McLaren megerősítette a 25 éves Carlos Sainz Jr. távozását, bejelentette, hogy kétéves szerződést kötött a versenyzővel. A pályafutása során eddig 102 nagydíjon induló Sainz egyszer végzett az első hármasban: a tavalyi Brazil Nagydíjon Lewis Hamilton büntetése nyomán lépett elő a harmadik helyre. A spanyol volt már a Toro Rosso és a Renault pilótája is, 2019-ben lett a McLaren versenyzője.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2125
szavazógép
2020-05-19: Sport - :

Elutasította a liga az alsóházi klubok kérését (Labdarúgás)

A Román Hivatásos Labdarúgó Liga (LPF) határozottan elutasítja, hogy lezárja az élvonalbeli bajnokság alsóházi rájátszását. A javaslatot a Jászvásári Poli terjesztette elő, kérve, hogy a jelenlegi állásnál, kiesők nélkül vessenek véget a pontvadászatnak.
2020-05-19: Magazin - :

Szobrot kapott II. János Pál pápa

Száz éve, 1920. május 18-án született Karol Wojtyła, a későbbi II. János Pál pápa. Az évforduló alkalmából a szentté avatott pápa életnagyságú szobrát avatták tegnap a budapesti Szent István-bazilika papi bejárójánál. Szent II. János Pál pápa szobra Kotormán László és Kotormán Norbert szobrászművészek alkotása, a Szent István-bazilika plébánosa, Snell György esztergom-budapesti segédpüspök ajándéka.