Meghívó

2008. október 20., hétfő, Sport

35 éves a Municípiumi Sport Club. Az évforduló megünneplésére október 26-án, vasárnap 19 órakor kerül sor. Nem mindennapi ünneplés lesz. Ez alkalommal kerül sor a sportcsarnok névadó ünnepségére — a csarnok a sokszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok és érmes, Szabó Kati nevét veszi fel —, a Kovászna megye olimpiai versenyzőinek állítandó emléktábla-avatására és végül a kétszeres olimpiai bajnok, Marius Urzică tornászcsapata, a Romanien Golden Team bemutatójára.

A meghívott rangos vendégek között található Octavian Belu, Balázs Jolán, Maria Olaru, Kicsid Gábor, Derzsi Ede... na és maga Szabó Kati, a Román Olimpiai Akadémia, a Magyar Olimpiai Akadémia képviselői... A szervezők ezúton szeretettel meghívják mindazokat a sportolókat — atlétákat, birkózókat, kézilabdázókat, labdarúgókat, tornászokat —, akik a harmincöt év alatt magukra öltötték a klub mezét, mindazokat az edzőket, akik hozzájárultak a klub népszerűsége megalapozásához, hírnevének öregbítéséhez.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bejut-e a Sepsi OSK labdarúgócsapata a felsőházi rájátszásba?eredmények
szavazatok száma 181
szavazógép
2008-10-20: Sport - Tibodi Ferenc:

Tisztes helytállás (Motokrossz)

A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián a hatodik, míg Kádár Benedek a tizenegyedik helyen zárta a motokrossz Balkán-bajnokság ötödik — egyben utolsó — futamát, amit Bulgáriában rendeztek meg. Az amatőröknél Kádár János a 12. helyen zárta a szomszédos országbéli megmérettetést.
2008-10-20: Sport - Áros Károly:

Udvarhelyi vendégszereplés (Asztalitenisz)

Székelyudvarhelyen rendezték meg a férfi A-osztályos csapatbajnokság második fordulóját. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK eredményei: 9—6 Székelyudvarhellyel, 6—9 Medgyessel és 5—9 Sepsiszentgyörggyel.