Teremlabdarúgás, Román KupaFocșani-ban játszik a KSE Futsal

2021. február 19., péntek, Sport

A koronavírus-járvány miatt négy helyszínen, négy buboréktornán rendezik meg a teremlabdarúgó Román Kupa tizenhatod- és a nyolcaddöntőinek mérkőzéseit, a céhes városbeli KSE Futsal csapata Focșani-ban harcol a sorozat négyes döntőjébe jutásért.

  • Fotó: Facebook / Club Sportiv United Galați
    Fotó: Facebook / Club Sportiv United Galați

A Gazda József irányította KSE Futsal együttese szombaton a legjobb tizenhat között a 2. Liga Keleti csoportját megnyerő Vrancea megyei Sportul Ciorăşti együttesével csatázik (17 óra), és ha sikerrel abszolválja a párharcot, a vasárnapi nyolcaddöntőben a Gyergyóremetei Kereszthegy–Dévai Autobergamo találkozó nyertesével játszik. Háromszéki futsalos lép pályára a Csíkszeredai Imperial Wet gárdájával is. Miklós Tamás és csapata hazai környezetben próbálja kiharcolni a Final Fourba való jutást. Ehhez első meccsükön a Jászvásári Polit kell megverniük, a másodikon a Temesvári CFR–Kolozsvári Clujana összecsapás nyertesét kell fölülmúlniuk. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?







eredmények
szavazatok száma 349
szavazógép
2021-02-19: Sport - :

Újabb versennyel emlékeznek meg (Alpesi sí)

A sepsiszentgyörgyi Alpin Sport Egyesület a sport iránt elkötelezett Dani Kinga előtt tisztelegve február 21-én, vasárnap emlékversenyt szervez. A sugásfürdői viadalra felnőttek és gyerekek egyaránt nevezhetnek.
2021-02-19: Nyílttér - :

Vonalzóval döntik el a sorsodat (Sepsiszentgyörgy terelőútja)

A 2021. február 8-án kézbesített fenyegető levél egy pillanat alatt szókimondásra késztetett. Mit jelent az, hogy húsz nap alatt tegyem szabaddá a földterületemet? Talán a havat kellene letakarítanom róla? – gondoltam.