Új frizura az ünnepekre

2008. december 20., szombat, Közélet

Utazó fodrászok jártak minap a megyeközpontban és a környező falvakban, hajat vágtak és csavartak, dauert készítettek, ki milyen frizurát kért, olyant kapott.

A sepsiszentgyörgyi Diakónia Keresztyén Alapítvány az otthon gondozott idős embereknek kedveskedett ilyenképpen immár másodszor, tavalyhoz hasonlóan idén is a Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola diákfodrászait szállították a megrendelőkhöz, nehezen közlekedő idős emberekhez, akiknek a karácsonyi frizura jóval többet jelent az ápolt hajnál, olyan ajándék, aminek értékét a törődés mértékegységével mérik. (fekete)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki a legfőbb hibás a kormányválságért?


eredmények
szavazatok száma 161
szavazógép
2008-12-20: Közélet - x:

Örömből soha nem sok

Nem csak a Mikulás-ruhába öltözött Puki bácsinak, a versbe szedett szeretetcsomagot osztogató László Károly színművésznek örvendtek tegnap a rászoruló gyermekek sepsiszentgyörgyi óvodájának kis lakói, valamint a sürgősségi központ picinyei, hanem a kézzel fogható ajándékoknak és a finom süteménynek, hűsítőnek is, amivel a Renatte cukrászdában megkínálták őket.
2008-12-20: Közélet - x:

Várnak még költségvetési javaslatokat

Sikeresnek bizonyult a sepsiszentgyörgyi városvezetés kezdeményezése, hogy interneten lehetőséget nyújtott a lakosságnak a város költségvetésének megtervezésére.