Bankautomatából loptak, a rendőrség keresi őket / FRISSÍTVE: Feladták magukat az elkövetők /

2022. november 24., csütörtök, Közélet

Lopás miatt indított nyomozást a megyeszékhelyi rendőrség bűnügyi osztálya, miután november 15-én egy sepsiszentgyörgyi bankautomatából nagyobb összeget tulajdonítottak el illetéktelenül. A hatóság a lakosság segítségét is kérte az elkövető azonosítása végett, aki végül bűntársával együtt feladta magát.

A megyei rendőr-felügyelőség csütörtökön közölte, eddig annyit sikerült kideríteniük, hogy egy hölgy pénzt szeretett volna kivenni egy városközponti bankautomatából, a művelet végén azonban úgy távozott a Sugás áruháznál található géptől, hogy csak a bankkártyáját vette magához, az igényelt és a berendezés által kiadott pénzösszeget azonban nem. Nem sokkal ezután egy ismeretlen – a rendőrség szerint 50-60 év közötti – nő jogtalanul elvette az automata által kiadott pénzt, körülbelül 1900 lejt. A nő egy férfival volt az elkövetés pillanatában, a bűncselekményt követően mindketten elhagyták a helyszínt. Mivel eddig nem sikerült azonosítani az elkövetőt, a rendőrség a lakosság segítségét kérte felkutatásában.

A hatóság a délután folyamán közölte, hogy a gyanúsított és a férfi önként feladták magukat, felkeresve a rendőrséget. Az eltulajdonított összeg hiánytalanul megkerült, és visszaszolgáltatták a károsultnak.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Mitől tart leginkább az elhúzódó háború kontextusában?


eredmények
szavazatok száma 2322
szavazógép
2022-11-24: Közélet - :

Különleges szállítmány halad át Háromszéken

Részleges forgalomkorlátozást rendeltek el a hatóságok a Háromszéket átszelő országutakon, miután szerdán megyénkbe érkezett egy túlméretes szállítmány, amely csütörtökön is térségünkben folytatta útját.
2022-11-25: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, testvér, rokon, barát, GÁSPÁR TERÉZIA (szül. NAGY) életének 74. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Temetése 2022. november 26-án, szombaton 14 órakor lesz a nyujtódi ravatalozóháztól a helyi temetőben.
Nyugalma legyen csendes.
A gyászoló család
4865/b