KézilabdaGogîrlăval erősít a Rulmentul

2007. július 26., csütörtök, Sport

Közös megegyezéssel szerződést bontott Simona Gogîrlă és a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.

A válást az eredetileg 2008 júniusáig aláíró román átlövő kezdeményezte sportszakmai és családi okokra hivatkozva. A 32 esztendős vb-ezüstérmes úgy érzi, hogy a Brassói Rulmentul együttesében többet játszhat, és ez a válogatottbeli szereplés, valamint az olimpiára való kijutás miatt fontos számára. A férjét munkája egyre inkább Romániához köti, kislányuk, Alicia pedig az iskola előtti utolsó évét román óvodában tölti, hogy minél jobban beilleszkedjen az otthoni környezetbe.

Gogîrlă 2004-től szerepelt Győrött. Kétszeres magyar bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes, Bajnokok Ligája-elődöntős, EHF-kupa-második és KEK-ezüstérmes. A 2006 januárjában rendezett volgográdi BL-csoportmérkőzésen súlyos vállsérülést szenvedett, és azóta nem tudta visszanyerni korábbi formáját.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1849
szavazógép
2007-07-26: Sport - Áros Károly:

Rangos torna hét végén a sportcsarnokban (Kézilabda)

Rangos női kézilabdatorna helyszíne lesz a hét végén a sepsiszentgyörgyi sportcsarnok. A tornán részt vevő csapatok: Románia ,,U"-válogatottja, a Brassói Rulmentul, Brăila és az MSC. Három szuperligás csapat lesz tehát a válogatott edzőpartnere. Mint tudják, ,,U"-válogatottunk a törökországi korosztályos Európa-bajnokságra készül, a három szuperligás pedig a szeptemberi bajnoki rajtra. Érdekesnek ígérkezik a torna csapatunk pillanatnyi felkészültségének leméréséhez.
2007-07-26: Sport - x:

Az A-osztály őszi menetrendje (Kosárlabda)

Mint arról már időben beszámoltunk, a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Főgimnázium női együttese feljutott a kosárlabda legfelsőbb osztályába. A bajnokság október 20-án kezdődik.