Kézdivásárhelyi ­hírek

2009. január 26., hétfő, Sport

Jégkorong. 8—10 éves gyerekeknek jégkorongtornát szerveztek Kézdivásárhelyen csíkszeredai, gyergyószentmiklósi és helybeli csapatok részvételével. A lelkesedés minden várakozást felülmúlt, a torna igazi győztese a jégkorong volt.

Sport és egészség címmel előadást tartanak január 28-án 18 órától a kézdivásárhelyi Sinkovits-stadion szállodájának II. emeleti társalgójában. A meghívott előadó dr. Kinda Levente lesz. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

,,Bolhapiacot" szerveznek január 31-én 15 órától a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. Sportfelszerelések, könyvek, technikai cikkek, más használt tárgyak csereberéjére a megye egész területéről várják a résztvevőket. A belépti díj 1 lej.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1790
szavazógép
2009-01-26: Sport - x:

Európa-bajnokság (Műkorcsolya)

A finn fővárosban, Helsinkiben megrendezett Európa-bajnokságon jobb magyar szereplésre számítottunk. Arra gondolni sem mertünk, hogy a Hoffmann Nóra—Makszim Zavozin jégtáncos pár Zavozin betegsége miatt a visszalépésre kényszerül, hogy Sebestyén Júliát lepontozzák, s csak a 14. helyről várhatja a kűrt. Ez már jobban sikerült, jobban értékelték a pontozók is, így aztán hat helyet javítva végül a 8. helyen zárta az Európa-bajnokságot. Volt ez már jobb is.
2009-01-26: Sport - x:

Szentgyörgyi győzelem (Műfalmászás)

Az amatőrök között a sepsiszentgyörgyi Szőcs Károly Csaba, míg a junior kategóriában a szintén háromszéki Né­meth László győzelmével zárult a Brassóban első alkalommal megrendezett Natural High Boulder műfalmászó verseny, amelyet az ország legnagyobb és legkomplexebb műfalán tartottak meg.