3—2Sepsi FC—Brassó 5—6 - Futsal

2009. január 29., csütörtök, Sport

Sepsiszentgyörgy, Szabó Kati Sportcsarnok. Az eredmény alakulása: 0—1/Florin, 1—1/Szőcs, 2—1/Csoma, 2—2/Cornel, 3—2/Csoma, 4—2/Csoma, 4—3/Răzvan, 4—4/ Răzvan, 4—5/Pânzaru, 5—5/Szőcs, 5—6/Bogdan. Kapura rúgás: 19—19 (a kapu területére: 8—10). Szöglet: 3—3.

Egy újabb felkészülési mecscset veszített el a Sepsi FC, mely szerda délben a Cenk alatti vá­rosból érkező Design Constructot látta vendégül. A vereség ellenére nagyon jó és látványos játékkal rukkoltak elő a szentgyörgyi fiúk, de ez, sajnos, nem volt elég a négy spanyol idegenlégióst is felvonultató Brassó ellen. Több hónapos kényszerpihenő után mesterhármassal tért vissza a csapatba Csoma Ferenc, aki tudásával, remek labdaérzékével és tapasztalatával komoly erősítést jelent együttesünk szá­mára. A tegnapi meccsről igazoltan hiányzott Klein László, aki a román teremlabdarúgó-vá­logatottal Finnországban edzőtáborozik.

Új edzőpáros a szentgyörgyi csapatnál

Polgár László csatlakozott a Sepsiszentgyörgyi Futsal Club technikai stábjához. A egykori kézdivásárhelyi kapus és edző Szőcs Loránddal közösen irányítja, készíti fel a megyeszékhelyi csapatot a február 14-én kezdődő és a hazai teremlabdarúgó-bajnokág élvonalában maradást megcélzó harcra. Polgár a Sepsi FC játékosainak fizikai felkészítésével és a csapaton belüli fegyelemmel foglalkozik, Szőcs pedig a technikai felkészülésért felelős. Azért esett a választásunk Laci bácsira, mert nagyon komoly személynek tartjuk, és mindenki tudja, hogy a fociban élte le az életét. Érdekli a futsal, s szeretne többet megtanulni erről a sportágról — nyilatkozta Bokor János, a Sepsi FC játékosa. Polgár László pályafutása során játszott Kézdivásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön, a Brassói Futballklubnál és a magyarországi Videoton FC-nél is. (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1849
szavazógép
2009-01-29: Sport - x:

Domokos Sándor-emléktorna (Minifoci)

Az egykori kitűnő edzőre és testnevelő tanárra, Domokos Sándorra emlékeztek a hét végén az ISK labdarúgó szakos tanárai — tájékoztatott Siklódi Ferenc —, amikor megszervezték a Domokos Sándor-emlékversenyt, melyen tíz csapat — Barót, Kézdivá­sárhely, Bodzaforduló, Sepsiszentgyörgy együttese — vett részt két korosztályban (1990—92 és 1993—94).
2009-01-29: Család - x:

Egy fecske - Jártó Kocsis Edit

Jaj, te olyan naiv vagy! — hallom nemegyszer már a gyerekek szájából is az elnézően vagy türelmetlenül, de felnőttes dorgálást. A levegőben lóg a vélemény ki nem mondott része: maradi vagy, manapság a dörzsöltség az elismert, az igazán menő.