Nyomdai meghibásodás miatt nem tudták kinyomtatni a Háromszéket

2024. július 11., csütörtök, Közélet

Tisztelt olvasóink. Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket arról, hogy egy, a nyomdában történt műszaki meghibásodás miatt csütörtökre virradó éjszaka nem tudtak egyetlen újságot sem kinyomtatni, így a Háromszéket sem.

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

A nyomdában dolgoznak a hiba elhárításán, mihelyt lesz új információnk, azonnal tájékoztatjuk önöket honlapunkon, illetve Facebook-oldalunkon. Az önhibánkon kívül kialakult helyzet miatt megértésüket kérjük, lapunk csütörtöki számának tartalma egyelőre az interneten, honlapunkon elérhető.

 

12.42: FRISSÍTÉS:

A nyomdától származó információink szerint a problémát sikerült megoldani, így reményeink szerint előfizetőink holnap a pénteki lapszámmal és a műsormelléklettel együtt kézhez kapják a csütörtöki Háromszéket is. Megértésüket köszönjük!

Háromszék

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?

eredmények
szavazatok száma 1233
szavazógép
2024-07-11: Közélet - Bartos Lóránt:

Vigyázat, helikopterből is radaroznak

Egy eléggé hihetetlennek tűnő bejegyzés jelent meg a Kézdivásárhelyi Közlekedési Info nevű Facebook-csoportban: eszerint a forgalmi rendőrség kedden helikopterből „vadászott” a gyorshajtókra. A bejegyzés alatt sok ironikus hozzászólás született.
2024-07-11: Közélet - :

HIRDETÉS