Épülnek a parkolók

2007. augusztus 10., péntek, Közélet
A sepsiszentgyörgyi önkormányzat lakónegyedi parkolóépítési programjában idén négy helyszín szerepelt.

Az Állomás negyedben négy kisebb megállóhely már elkészült, a Mikes Kelemen utcában egy közepes méretű szintúgy készen áll, jelenleg az Ifjúság sétány mellett dolgoznak a nagyobbik parkoló építésén, aztán közelében egy kisebbet is létesítenek, végül a Csíki negyedben építenek egy nagyobb befogadóképességű parkolót. A munkálatokat az önkormányzat önerőből, a városi kertészet munkagépeivel és alkalmazottaival végezteti, így sokkal kevesebbe kerül, mintha építészeti cégeknek adták volna ki. (vop)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 758
szavazógép
2007-08-10: Közélet - x:

Idén is lesz szúnyogirtás

A sepsiszentgyörgyi önkormányzat hasznosnak látta az elmúlt évek szúnyogellenes hadjáratát, ezért idén is megrendelték a szúnyogirtást. A helyi költségvetésből a célra 40 000 lejt hagytak jóvá, a munkálatot vállaló cég ráadásként idén is ingyen végzi a város tanintézményeiben a rovar- és rágcsálóirtást. A szúnyogirtásra augusztus 15. körül kerül sor. (vop)
2007-08-10: Nyílttér - x:

Az utca hangja

DÁVID ÁRPÁD, Málnásfürdő. Kérdem én a romániai legfelsőbb magyar elitet: mi a fontosabb, a pártok, szervezetek érdeke és politikája vagy az erdélyi magyarság érdeke, az egység?