Visszadurrantás Kovászna-honlap-ügyben* — Gyila Sándor

2009. július 17., péntek, Nyílttér

Őszintén szólva nem számítottam ilyen ingerült visszajelzésre, mert amikor telefonon megkerestem a honlap volt szerkesztőjét, jeleztem, hogy cikket írok a kovásznai webterületek interferenciájáról...

A purparlénak azonban máris van látható hozadéka: a Google (ami világhatalom kezd lenni), de más keresők is pillanatok alatt előveszik a kovásznai városháza honlapját, és a hibajavítás is folyamatos. Most már elmondhatom nyilvánosság előtt: a legsúlyosabb az volt, hogy az Asociaţia Cultural-Creştină Teculescu helyett ASOCIAŢIA CULTURAL-CRETINĂ (kulturális-kretén egyesület) jelent meg az új honlapon. Hát ennek már fele sem (volt) tréfa!

Maradok barátsággal, tisztelettel,

Gyila Sándor

* A július 10-i Háromszékben Lukács János és Istyfu aláírással megjelent pontosításokra.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 763
szavazógép
2009-07-17: Nyílttér - x:

Negyvenöt éves érettségi találkozó

A sepsiszentgyörgyi 2-es számú középiskola (most Mikes Kelemen Főgimnázium) 1964. évi végzősei, a 2009. év vén diákjai a hagyományokhoz híven július 10-én megjelentek a szokásostól valamelyest eltérő találkozón.
2009-07-17: Nyílttér - x:

Big Brother nálunk, helyben

Legalább annyira felháborodva, mint amennyire meglepődve olvastam a június 10-i Háromszékben, hogy a városi tanács a közösségi rendőrség költségvetéséből visszavett 150 000 lejt a videokamerás térfigyelő rendszer kiépítésére szánt pénzből, s majd béreli azt a szakcégtől.