Visszadurrantás Kovászna-honlap-ügyben* — Gyila Sándor

2009. július 17., péntek, Nyílttér

Őszintén szólva nem számítottam ilyen ingerült visszajelzésre, mert amikor telefonon megkerestem a honlap volt szerkesztőjét, jeleztem, hogy cikket írok a kovásznai webterületek interferenciájáról...

A purparlénak azonban máris van látható hozadéka: a Google (ami világhatalom kezd lenni), de más keresők is pillanatok alatt előveszik a kovásznai városháza honlapját, és a hibajavítás is folyamatos. Most már elmondhatom nyilvánosság előtt: a legsúlyosabb az volt, hogy az Asociaţia Cultural-Creştină Teculescu helyett ASOCIAŢIA CULTURAL-CRETINĂ (kulturális-kretén egyesület) jelent meg az új honlapon. Hát ennek már fele sem (volt) tréfa!

Maradok barátsággal, tisztelettel,

Gyila Sándor

* A július 10-i Háromszékben Lukács János és Istyfu aláírással megjelent pontosításokra.

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 669
szavazógép
2009-07-17: Nyílttér - x:

Negyvenöt éves érettségi találkozó

A sepsiszentgyörgyi 2-es számú középiskola (most Mikes Kelemen Főgimnázium) 1964. évi végzősei, a 2009. év vén diákjai a hagyományokhoz híven július 10-én megjelentek a szokásostól valamelyest eltérő találkozón.
2009-07-17: Nyílttér - x:

Big Brother nálunk, helyben

Legalább annyira felháborodva, mint amennyire meglepődve olvastam a június 10-i Háromszékben, hogy a városi tanács a közösségi rendőrség költségvetéséből visszavett 150 000 lejt a videokamerás térfigyelő rendszer kiépítésére szánt pénzből, s majd béreli azt a szakcégtől.