Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ellenőrzés a pékségekben

2007. augusztus 30., csütörtök, Közélet

Június 10. és augusztus 28. között a megyei rendőr-felügyelőség csalásokat kivizsgáló osztálya a Pénzügyőrség tisztjeivel, a területi munkafelügyelőség dolgozóival és az állat-egészségügyi és élelmiszer-biztonsági igazgatóság szakembereivel együtt negyvenhét, pékséget üzemeltető cég és hét természetes személy tevékenységét ellenőrizte.

Öt bűncselekményt fedeztek fel, 47 esetben bírságoltak, összesen 81 375 lejre, és több mint 330 lej értékű árut koboztak el. Az ellenőrzött pékségekben öt olyan személyt is találtak, akiket feketén dolgoztattak. Uzonban megállapították, hogy az egyik kereskedelmi társaság ügyvezetője nem könyvelte fel a teljes jövedelmet, nem fizetett adót és illetékeket, 20 500 lejjel károsította meg az államkasszát. Eddig öt bűnügyi iratcsomót állítottak össze adócsalás és okirat-hamisítás vádjával. A következő időszakban valamennyi pékséget ellenőrzik.

Hozzászólások
Szavazás
Részt kíván-e venni a májusi európai parlamenti választásokon?eredmények
szavazatok száma 729
szavazógép
2007-08-30: Közélet - Iochom István:

Ifjúsági nyelvkutató tábor Csernátonban

A csernátoni Haszmann Pál Múzeumban e hónap 31-éig dr. Marácz László amszterdami egyetemi tanár, Kuk Helga, a kolozsvári székhelyű Transylvanian Tresure Box Alapítvány elnöke, anyai ágon az alsócsernátoni Vajda család leszármazottja, Kisberk Ferenc, a fertődi Porpáczy Aladár Középiskola, Szaktanácsadó Intézmény és Kollégium gépészeti ismereteket oktató tanára és Haszmann Pál Péter irányításával...
2007-08-30: Közélet - Iochom István:

Új aszfaltszőnyeg Kézdimartonoson

A licitet megnyerő megyei útosztály megkezdte a Bereck és Kézdimartonos közötti út teljes felújítását — tudtuk meg Dimény Zoltán községi polgármestertől, aki azt is elmondta, hogy a négy kilométeres szakaszon felszedik a nagyon megrongálódott aszfaltot, alapoznak, majd új szőnyeget öntenek rá.