Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Új őrsparancsnok Ozsdolán

2007. augusztus 31., péntek, Közélet

Aurel Ioja, aki 1990 óta töltötte be az őrsparancsnoki tisztséget, idén nyáron nyugdíjba vonult. A megyei rendőr-főkapitányság versenyvizsgát írt ki a megüresedett állásra, ezután Vasile Berescu lett Ozsdola új őrsparancsnoka.

Berescu az 1989-es események után tizenegy évig a falu őrsparancsnok-helyettese volt, majd az utóbbi négy évben Bereckben őrsparancsnokként szolgált. Kinevezésével Kovács Géza ozsdolai polgármester egyetértett, abban reménykedve, hogy az önkormányzat vele is kiválóan együttműködik, akárcsak elődjével, aki ismerte a többségi lakosság nyelvét és szokásait, s aki úgy döntött, hogy nyugdíjasként is Ozsdolán marad.

Hozzászólások
Szavazás
Részt kíván-e venni a májusi európai parlamenti választásokon?eredmények
szavazatok száma 730
szavazógép
2007-08-31: Közélet - Iochom István:

Íjásztanfolyam Kézdialmáson

Népes szíhalmi küldöttség járt Kézdialmáson, Nahóczki Péter önkormányzati képviselő, Magyarország többszörös vadászíjász Európa-bajnoka is eljött, aki a tavalyi világbajnokságon harmadik helyezést nyert.
2007-08-31: Közélet - Mózes László:

A nagy durrantók (Tollraforgó)

Sepsiszentgyörgy, csütörtök este, tíz óra után. Elcsendesedő nap. Egy darabig legalábbis. Mert hirtelen beledurrantanak néhányszor a sötétbe, alaposan, mintha lőnének, vagy legalábbis tűzijáték lenne.