Virtuális térben is

2010. március 6., szombat, Közélet

Moldován Zsolt: Na, most véged

Interneten is megtekinthető a Camera Club Siculorum (CCS) idei, a Lábas Ház kiállítótermében nyílt éves tárlata. A székelyföldi fotográfusok munkái a http://www.sepsiszentgyorgy.info/ honlap virtuális galériájában láthatóak, illetve értékelhetőek is.

Kovács László Attila: Hagyomány

A kiállítás képanyagát festővászonra nyomtatták, ami sajátos plaszticitást kölcsönöz a fotóknak, hasonló, igényes tálalást Szipál Márton szentgyörgyi bemutatkozásakor láthatott a tárlatlátogató. A tucatnyi alkotó a jól ismert, hagyományos műfajban mutatkozik be, új színfoltot jelent Moldován Zsolt néhány természetfotója, s mint Kovács László Attila, a fotóklub elnöke fogalmazott, hároméves közös munkájuk után remélik, ,,kisebb-nagyobb egyéni sikerek mellett megérkezett közös nagy sikerünk is", s bíznak benne, hogy fotós ténykedésük eredményét „a város, a megye, közösségünk szolgálatára tudják bocsátani". (mol)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 435
szavazógép
2010-03-06: Közélet - :

Fotókiállítás a Vigadóban

Piros, fehér, zöld címmel nyílt meg tegnap délután mintegy ötven érdeklődő jelenlétben a kézdivásárhelyi Vigadó földszinti kiállítótermében Iochom Zsoltnak és Kerekes Jánosnak, a Református Kollégium volt és jelenlegi diákjának közös fotókiállítása,
2010-03-06: Közélet - :

Rámosolygott a szerencse!

Közel kétszázezer lejt nyert egy szerencsés baróti az 5/40-es lottó csütörtöki húzásán. Zsigmond Aranka üzletvezető elmondása szerint a jelentős jutalmat hozó számokat (27, 10, 6, 29 és 37) egyszerű variánssal játszották, azaz csak öt számot tartalmazó szelvényen nyerték, így a játékosnak mindössze egy a 658 008-hoz esélye volt a főnyereményhez.