Tárlat a templomban

2010. április 20., kedd, Közélet
A sepsiszentgyörgyi Krisztus király-templomban vasárnap délelőtt a szentmise után Dávid György plébános megnyitotta Steigerwald Tibor fotókiállítását.

A lelkész hangsúlyozta: a kiállított fotók — a melléjük írt versekkel — a felszínről a mélybe irányítják a figyelmet, a szerző ünnepivé teszi a megszokottat. Steigerwald Tibor saját bevallása szerint mások ösztönzésére lépett nyilvánosság elé azzal az igénnyel, hogy ,,ne csak művészkedés, hanem üzenete is legyen a kiállításnak". (józsa)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye az iskolakezdésről?eredmények
szavazatok száma 1041
szavazógép
2010-04-20: Közélet - :

Másodszor is leváltott programfelelős

Visszavonta, majd újból megszavazta a Bálint József alpolgármesternek az őrkői romaprogram irányítói tisztségéből való leváltását tegnap a sepsiszentgyörgyi önkormányzat.
2010-04-20: Közélet - :

Gyermekkórus-találkozó Kézdivásárhelyen

Kolozsvár és Temesvár után a múlt hét végén tíz gyermekkórus — mintegy 350 dalos — vett részt a Romániai Magyar Dalszövetség, az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület, a marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkar és a kézdivásárhelyi Petőfi Sándor-iskola közös szervezésében az Éneklő ifjúság Kodály Zoltán szellemében mottóval tartott erdélyi szintű III. Gyermekkari Találkozón a kézdivásárhelyi Vigadóban.