Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Cserkészavatás Kézdialmáson

2007. június 7., csütörtök, Közélet
Vasárnap délután az almási templom udvarán tizenegy kiscserkész tett ígéretet, tizenhat cserkész pedig fogadalmat.

Az almásiak hivatalosan is megkapták a 134-es csapatszámot, és felvették Kelemen Didák nevét. Jelenleg Tamás Károly parancsnok irányítása alatt harmincnégy cserkész tevékenykedik a Kelemen Didák Általános Iskola keretében. Az avatóünnepségen a kézdivásárhelyi 34-es számú Gábor Áron Cserkészcsapat is jelen volt, mely jelentős szerepet vállalt abban, hogy Kézdialmáson cserkészcsapat létesült.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 424
szavazógép
2007-06-07: Közélet - Farkas Réka:

Állandó radarokat szerelnek

Állandó radarokat telepítenének a Brassót Csíkszeredával összekötő országút háromszéki településeire, és gondoskodnának arról is, hogy éjjel-nappal folyamatosan mérni, ellenőrizni lehessen a nagy teherautók súlyát — jelentette ki György Ervin prefektus.
2007-06-07: Közélet - Fekete Réka:

Ingyenes a technikumi oktatás (Szeptembertől)

Jövő tanévtől újból állami besorolást kap a technikumi oktatás. Ennek jogi alapját az a májusi sürgősségi kormányrendelet adja, amely az 1995/84-es oktatási törvénynek a technikumok finanszírozására vonatkozó cikkelyeit módosítja. A megyei tanfelügyelőség az érintett iskolákkal közösen készíti el a beiskolázási tervet, minisztériumi jóváhagyás után meghirdetik a felvételit.