Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Jókai a Mikes-könyvtárban

2011. február 16., szerda, Közélet

Könyverdőben, meseszőnyegen hallgatták a Jókai-meséket tegnap délelőtt a kisiskolások a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Főgimnázium könyvtárában, ahol tizenegyedik osztályos diákok olvastak fel a nagy regényíró meséiből.

A közös olvasás a 2009-ben indított erdélyi Mesemaraton része, amelybe tegnap a Mikes-iskola mellett bekapcsolódott még két háromszéki tanoda, a baróti Baróti Szabó Dávid Középiskola és a sepsiszentgyörgyi Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola is. A Mikes-könyvtár rendszeresen vesz részt a Mesemaraton akcióin, szinte nem telik el hét, hogy Kiss László könyvtáros ne szervezne valamilyen rendezvényt.

(fekete)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1140
szavazógép
2011-02-16: Közélet - :

Lelkészt választanak Vajnafalván

Vasárnap bemutatkozott a vajnafalvi református gyülekezetben Orbán Lajos lelkész, a presbitérium meghívására tartott istentiszteletet.
2011-02-16: Közélet - :

Lebuktak a kábeltolvajok

Kézdiszentléleki ifjak addig lopkodták a telefonkábelt, amíg lebuktak. Péntek este a községközpont és Kézdimartonos térsé­gében járőröző kézdivásárhelyi és berecki rendőrök észrevették, egy szakaszon hiányzik a telefonvezeték.