Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Hamburger helyett könyv

2011. március 8., kedd, Közélet

Minden második sepsiszentgyörgyi diák díjjal tért haza hét végén a Kárpát-medencei református általános iskolák Nyír­egyházán tartott versenyéről.

A Csodát virágzik a jelen mottójú vetélkedőt öt kategóriában és három korcsoportban tartották, Háromszékről a Váradi József Általános Iskola református tagozatának csapata utazott a megmérettetésre. A versmondás kategóriában Kali Ágnes (VIII. osztály) nyert első díjat, a III. osztályos Gödri Apolka különdíjat hozott, szólónéptáncban Bartha Xénia és Sánta Mátyás (IV. osztály) harmadik helyezést ért el, prózában Martinka Andrea (V. osztály) és Costiniuc Nor­bert (VII. osztály) kapott különdíjat, rajzban pedig Kopacz Hannát (VIII.) és Steiger Katherinét (V.) jutalmazták különdíjjal. A versenyzőket tanítóik és tanáraik, valamint szurkoló diáktársaik is elkísérték. A debreceni kollégiumot és templomot, valamint a Nyíregyháza melletti Sóstói vadasparkot és élményfürdőt is meglátogatták, egyik esti szabad idejüket pedig a gyermekek nem a McDonald’sban töltötték, hanem könyvesboltban — mondta el a csoport egyik kísérő tanára.(fekete)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 435
szavazógép
2011-03-08: Közélet - :

Cserkészfarsang Kézdialmáson

Március 4-én, pénteken a kézdialmási művelődési otthonban búcsúztatta a farsangot Felső-Háromszék mintegy százhúsz cserkésze. Maskarába öltözve Kézdivásárhelyről, Szent­katolnáról, Gelencéről és Ozsdoláról érkeztek a helybeli 134-es Kelemen Didák Cserkészcsapat meghívására. Minden csapat rövid jelenetet mutatott be, a sok kacagás és éneklés után tánc és cserkészlakoma következett. (Iochom)
2011-03-08: Világfigyelő - :

Nyilvántartás a kedvezményesen honosítottaknak

Nyilvántartásba veszik a 2011. január 1-jét követően kedvezményesen honosított és Magyarországon lakóhellyel nem rendelkező polgárokat azon törvénymódosító javaslat értelmében, amelyet tegnapi ülésén fogadott el az Országgyűlés. Az érintettek személyi azonosítót és lakcímet tartalmazó okmányt kapnak.