Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Két év után újra itthon Szabó Kati

2011. július 18., hétfő, Sport

Gondolom, mindenki tudja, a négyszeres olimpiai, kétszeres világ- és nyolcszoros Európa-bajnok tornásznőről van szó, a világ azon négy tornászlányainak egyikéről, akiknek sikerült egy olimpián négy aranyérmet szerezniük.

Amióta Franciaországban él – férjével, Tamás Krisztiánnal és két gyermekükkel, Lorenzó­val és Zénóval – és dolgozik mint edző, minden évben haza szokott látogatni. A tavalyi látogatása elmaradt. De jött a hír, hogy beteg, operálásra kényszerült, és lábadozik.
Tegnapelőtt váratlanul ért a telefonhívás, a Kati hangja: – Itthon vagyok, újra itthon... Rettenetesen megható volt, hogy itthon, a szülőházamban nem várt senki... Hosszú percekig nem jött szó az ajkamra, percekig sírt a lelkem. Ilyen fájdalmat még nem éreztem...
Aztán beszélgetni kezdtünk. Elmondta, diszkoszsérvvel műtötte meg kétévi várakozás után egy francia orvos. Köszöni, most jól van, de hosszúra, nagyon hosszúra fog nyúlni a felépülés, legalább két évre. Hárman jöttek haza, a két fia és jómaga, Krisztián augusztus 8-ig dolgozik, s csak utána mennek nyaralni, természetesen olyan helyre, ahol biztos a gyógyulás... "A gyerekek? Lorenzo lent van a focipályán, "edz", Zénó kerékpározik, s ha megunja, tornászik, labdázik... Magunkra vagyunk. Minden jó volna, csak ne lenne ez a rettenetes csend." (áros)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri meg az idei elnökválasztást?

eredmények
szavazatok száma 739
szavazógép
2011-07-18: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Jegyek a Félszigetre
A Háromszék szerkesztőségében Elephant József és Fekete Éva segítségével péntek délben kisorsoltuk a Félsziget-tombola nyerteseit.
2011-07-18: Sport - :

Dragomir György várja a gyerekeket

A jégkorong-, jéglabda- és személyi edző, fiziológus és hokimenedzser, a jelenleg 130 gyereket foglalkoztató budapesti Drago Scorpions Sportegyesület megalapítója, egykor a Sepsiszent­györgyi ISAMA jégkorongozója itthon tartózkodása végén, egészen pontosan július 29-én 18 és 19 óra között bemutatót tart a Szabó Kati Sportcsarnok mögötti műfüves minifocipályán, s erre nagy-nagy szeretettel várja a szentgyörgyi jégkorong- és sportszerető gyerekeket, szüleiket. Ne hagyják ki. Sok szép és okos dolgot tanulhatnak. (á)