SUF-csillag „garázsbandák”

2011. szeptember 19., hétfő, Közélet

Öt helyszínen tizenhat együttesnek tapsolhattak mindazok, akik elácsorogtak vagy beültek az elmúlt hét végén rendezett második Sepsiszentgyörgyi Utcazene-fesztivál esti előadásaira.

A meglehetősen nehezen meghatározható műfajra szakosodott vagy ad hoc összeállt csapatok, illetve a sztármeghívottak produkcióira egyre több "vevő" akad, többen már a jövő évi SUF-ra készülődtek. Európa legnagyobb utcazene-fesztiválján, az olaszországi Ferrara Buskersen való részvételt nyert a magyarországi Allan Nes, a veszprémin a helyi Acustic Trió indulhat, szlovákiai meghívást kapott a Minestrone Band, az Indie Folker pedig a jövő évi Szent György-napok alkalmával léphet fel. Képünkön a győztes Acustic Trio.(csinta)

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 479
szavazógép
2011-09-19: Máról holnapra - Simó Erzsébet:

Magyar veszélyt kiáltanak

Ezúttal nem a román nacionalisták. Dühöt és minden bizonnyal félelmet válthatott ki az RMDSZ csúcsvezetőiből az Erdélyi Magyar Néppárt bejegyzése. Szombaton a marosvásárhelyi SZKT-n ugyanis egyáltalán nem takarékoskodtak a Magyarország-ellenes durva kirohanásokkal.
2011-09-19: Sport - Tibodi Ferenc:

BBall 6 Sepsi BC–Bukaresti Olimpia 61–55 (13–9, 17–8, 14–21, 17–17) – Kosárlabda, Román Kupa

Sepsiszentgyörgy, Szabó Kati Sport­csarnok. Megközelítőleg 400 néző. Vezette: Csender Andrada (Temesvár) és Szilágyi Mihály (Marosvásárhely). Sepsi BC: Alexander 8, Morris 16, Vass 14/3, Ardeleanu 13/9, Adi 5–Kerekes I., Gergely, Szőcs 1, Kelemen 4–Szabó, Dézsi, Kerekes Zs. Edző: Veres Attila.