Női kosárlabdaA harmadik helyezettel játszik a BBall 6 Sepsi BC

2012. február 25., szombat, Sport
Ma a végső győzelemre is esélyesnek tartott Marosvá­sár­helyi Nova Vitát fogadja a megyeszékhelyi BBall 6 Sepsi BC, a találkozót pedig 13 órától a Szabó Kati Sport­csarnokban rendezik meg. A mérkőzés játékvezetője Cos­min Prişca és Csen­der Andrada.
A kora délutáni A-osztályos meccsre győzelemmel készült a nemrégiben edzőváltáson átesett marosi alakulat, hiszen a pontvadászat 23. fordulójában pályaválasztóként 86–75-re nyert a Rapid ellen. Ezzel ellentétben a nagyon fiatal sepsiszentgyörgyi csapat elvesztette idei összes mérkőzését – legutóbb Te­mesváron kapott ki 76–23-ra –, így csodára nem is számíthatunk. A két együttes közötti őszi párharcon 86–61-re a maros­vásárhelyiek diadalmaskodtak.
A 24. játéknap további mérkőzései: Szatmár­németi–Sportul Studenţesc, Târgo­vişte–Temesvár, Rapid–Jász­vásár, Brassói Olimpia–Gyula­fehérvár, Nagyvárad–Craio­va. Az Aradi ICIM–Bukaresti Olimpia és az Alexandria–Kolozsvár meccseket tegnap játszották, és lapzárta után értek véget.
Szintén ma és ugyancsak 13 órától lép pályára a céhes városbeli KSE, amely a B-osztályos női pontvadászat hét végi fordulójában a Ko­lozsvári MC Sportot látja vendégül a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.
Vasárnap sem maradunk kosárlabda nélkül, két mérkőzésnek is otthont ad a sepsiszentgyörgyi Mikes Kele­men Főgimnázium Bogdán Antal sportterme: 10 órától a Sepsi ISK U15-ös lánycsapata a Brassói CSU-t fogadja, míg 14 órától a BBall 6 U18-as lányai a Galaci Phoenix alakulatával küzdenek meg a győztesnek járó pontokért.
Hozzászólások
Szavazás
Elégedett-e azzal, ahogyan a TEGA hótalanította Sepsiszentgyörgy utcáit az első havazás után?eredmények
szavazatok száma 61
szavazógép
2012-02-25: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Családi nap
A sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeum Gyárfás Jenő Képtára családi múzeumpedagógiai napot tart ma, a következő foglalkozásokkal: az időszakos kiállításon 11 órától Ignác, mit látsz? Zenés mesejáték gyermekeknek Lőfi Gellért zenetanár vezetésével,
2012-02-25: Sport - :

Kemény meccs vár a KSE-re (Teremlabdarúgás, I. Liga)

Ma 17 órától az élvonalbeli futsalbajnokság 13. fordulójában a bajnoki címvédő Maros­vásárhelyi City’US-t látja vendégül a kézdivásárhelyi KSE.