Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Öt év után Domokos Gézáról

2012. szeptember 8., szombat, Közélet

Fél évtizede hunyt el Domokos Géza író, művelődésszervező, a Kriterion Könyvkiadó alapító igazgatója, az RMDSZ első elnöke, halálának évfordulóján megemlékezéssorozatot szervezett a Domokos Géza Egyesület.

Ennek részeként a rendszerváltás előtti könyvkiadói cenzúra témakörében kezdeményezett előadást az egyesület, októberben Csíksze­redában, decemberben Budapesten szerveznek megemlékezést. Júniusban megjelent Domokos Géza Éveim, útjaim, arcaim című memoárkötetének második kiadása, melyből tucatnyi példányt az egyesület elnöke, Domokos Péter a Bod Péter Megyei Könyvtárnak adományozott. (vop)

Hozzászólások
Szavazás
Önk kire szavaz az elnökválasztás második fordulójában?
eredmények
szavazatok száma 742
szavazógép
2012-09-08: Közélet - László Károly:

Még a szél is tapsol! (A színész naplójából)

Mindenki rászólt a kakasosra. „Maga most itt ne áruljon! Halkabban, fiatalember! Magát nem érdekli, hogy mi történik itt? Ezt a tapintatlanságot!” Történt ez az Igazság napján Sepsiszentgyörgyön, a beszédek alatt. Amikor két beszéd között mindenki énekelni kezdett mellettem, felcsendült egy forrástiszta hang. Kezében egy félig töltött zacskóval, „szolgálatáról” megfeledkezve gyermeki rácsodálkozással, nagy hittel énekelt... a kakasos.
2012-09-08: Közélet - :

Véget ért a Csiporkázó gyermektábor

A felső-csernátoni nagymamák örökségét továbbéltetve a Csiporkázó Játszóház Egyesület idei utolsó gyermektáborát szervezte meg a Bod Péter Népházban szeptember elseje és hatodika között harminc résztvevővel.