KosárlabdaIfjúsági eredmények

2013. március 1., péntek, Sport
A sepsiszentgyörgyi BBall 6 ifjúsági lánycsapatai az elmúlt napokban hazai környezetben két mérkőzést játszottak, melyek a következő eredményekkel értek véget: 42–69 a Temesvári Bega ISK-val (U14, A-értékcsoportbeli középdöntő – 4. forduló) és 72–49 a Gyulafehérvári Sportlíceummal (U18, A-értékcsoportbeli középdöntő – 9. forduló).
Ma játszik a Sepsi-SIC
Az előre meghirdetett időponttal ellentétben nem szombaton, hanem ma rendezik meg a Kolozsvári U és a Sepsi-SIC közötti találkozót. A női nemzeti liga 25. fordulójában sorra kerülő párharcot 14 órától a kincses városbeli Horia Demian Sportcsarnokban tartják meg.
Mint ismeretes, a két együttes közötti őszi összecsapás a zöld-fehérek 95–42-es sikerével ért véget. A Déri Csaba irányította csapat a tabella negyedik helyéről, míg a két egykori szentgyörgyi játékost (Bocskai Orsolya és Szőcs Emőke) is foglalkoztató egyetemistaalakulat az utolsó helyről várja a kora délutáni meccset.

Kemény meccs vár a Vabovára
A férfi I. ligás kosárlabda-bajnokságban érdekelt sepsiszentgyörgyi Vabova szombaton a bukaresti Steauát látja vendégül a pontvadászat középdöntőjének negyedik fordulójában. A találkozót 12 órától a Mikes Kelemen Líceum Bogdán Antal Sporttermében rendezik meg.
A fővárosi alakulat egy elvesztett és hét megnyert mérkőzéssel csoportmásodikként jutott tovább a küzdelemsorozat első szakaszából, jobb kosárarányának köszönhetően vezeti középdöntős csoportját, és a csapat nem titkolt célja, hogy feljusson a hazai kosárlabda élvonalába. Tehát igazi csemegének ígérkezik a holnapi találkozó, és aki teheti, jöjjön ki szurkolni a szentgyörgyi fiúknak. Hajrá, Vabova!    (tibodi)
Hozzászólások
Szavazás
Megalapozottnak tartja-e az európai tisztségviselők Romániát érintő bírálatait?
eredmények
szavazatok száma 190
szavazógép
2013-03-01: Sport - :

Felsőrákos várja (Asztalitenisz)

Nevezett már a Pethőék – apa és fia – szervezésében szombaton megrendezésre kerülő hagyományos felsőrá­kosi amatőr asztalitenisz-bajnokságra?
2013-03-01: Máról holnapra - Farcádi Botond:

Európát is meg kell győzni

Összehangolt offenzívának tűnik mindaz, amit a román kormány és a kétharmados szociálliberális többség az elmúlt hetekben indított különféle jogaink ellen.