Nemzetközi díj az Osonónak

2013. november 27., szerda, Közélet

Az olaszországi Viterbóban a házigazdák nagydíját nyerte el a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely és az Etoile Eu­rópai Színházi Szövetség közös előadása, a Bolondok törvénye a VIII. F. I. T. A. Nemzetközi Színházi Fesztiválon.

A hét végén zárult rendezvényről a szentgyörgyi társulat tizenegy helyszínt érintő magyarországi turnéra indult a Fazakas Misi rendezte, Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadással, a december 9-ig tartó körúton Fazakas Misi és Mucha Oszkár vezetésével több városban műhelyfoglalkozást is tartanak. (fekete)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2334
szavazógép
2013-11-27: Közélet - :

Ünnepelt a fogarasi magyarság

Immár több éve Katalin-napon találkozik a fogarasi magyarság, hogy megemlékezzen a templomépítőről, íróról, a reformátusok védelmezőjéről, a 18. század nagyasszonyáról, Árva Bethlen Katáról.
2013-11-27: Közélet - :

Elkaptak egy bűnsegédet

Őrizetbe vette a rendőrség a Nindzsa Misi néven ismert sepsiszentgyörgyi bűnöző második segédjét is. Az egy hónappal ezelőtt tettenérés nyomán letartóztatott G. M. és egyik segédje jelenleg a feketehalmi börtönben ül, a másik azonban eltűnt, és csak hétfőn sikerült lefülelni.