Kosárlabda, B-osztályKós Károly ISK—Csíkszereda 75—54

2008. február 4., hétfő, Sport

Sepsiszentgyörgy, a Mikes Kelemen Főgimnázium Bogdán Antal Sportterme. Közel 50 néző. Vezették: Cătălin Manu és Alexandru Adomnicăi (mindketten Bukarestből). Kós Károly ISK: Samuilă 8, Bernád 15 (1x3), Fekete 13, Szávuly 9 (1x3), Forreiter 26 (1x3)—Baczó 2, Tontsch, Szép, Moasa, Berde 2, Bartók. Edző: Váncsa Albert. Csíkszeredai ISK: Gagyi 6, Vita 16, Sárig 2, Lászlófy 19 (3x3), Csizmás 8—Burus 1, Páll, Bora 2, András, Bencze. Edző: Lászlófy Botond.

Már az első perc után kiderült, hogy nem egy súlycsoportba való a két együttes, még úgy sem, hogy a szentgyörgyi csapatnak nélkülöznie kellett Palkót, Mózest és Szőcsöt. A nagyon tartalékos Kós Károly ISK teljes egészében uralta a játékot, a házigazdák dominanciája csak a mérkőzés hajrájában látszott megtörni. Ekkor csapatunk legfiatalabb kosárlabdázói voltak pályán, szerényebb teljesítményükért azonban nem kell szégyenkezniük. Összességében nagyon látványos meccsnek lehettek tanúi azok, akik a Mikes sporttermében töltötték a vasárnap délelőttöt.

A következő forduló (február 16.): Braşovia—KSE, Csíkszeredai ISK—Brassói Korona, Brassói Galaktika—Kós Károly ISK.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2820
szavazógép
2008-02-04: Sport - x:

KSE—Brassói Galaktika 70—74 (Kosárlabda, B-osztály)

Jól kezdett a kézdivásárhelyi csapat, és magabiztosan nyerte meg az első negyedet. Ezt követően felzárkóztak a vendegek, és a brassóiak lassan, de biztosan ledolgozták hátrányukat.
2008-02-04: Sport - Áros Károly:

Megyei fedett pályás bajnokság (Atlétika)

Tizenhárom iskola — szerk. megjegyzés: a többi hol volt?, például Gelence, Bereck, Kovászna, Vajnafalva... ahol Istennek hála van sportterem!?... Már értem, azt nem azért építették, hogy sportoljanak is benne!!! — vett részt az ifjúsági korosztályúak fedett pályás atlétikai bajnokságán. Eredmények: