FutsalMikósokk—Székelyudvarhely

2007. június 21., csütörtök, Sport
Pénteken a sepsiszentgyörgyi sportcsarnokban barátságos mérkőzést játszik a kétszeres futsal országos bajnok Székelyudvarhely csapata és a városi A-osztályos minifoci-bajnokságot hétszer megnyerő Mikósokk gárdája.

A vendégegyüttes továbbá kiegészül egypár, Marosvásárhelyen futballozó válogatott játékossal is, a csapat trénere pedig a román futsal nemzeti ötöst is irányító Jakab Zoltán lesz. A teremlabdarúgást bemutató és népszerűsítő összecsapás kezdési időpontja 19 óra. A szervezők minden focikedvelőt szívesen látnak a sepsiszentgyörgyi kispályás foci történetében mérföldkövet jelentő viadalra. A szünetben fellép az Ida Aerobik.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 349
szavazógép
2007-06-21: Sport - Tibodi Ferenc:

Ezerarcú sport

Magyarország pályázik a 2013-as jégkorong-vb rendezésére
A Magyar Jégkorong-szövetség (MJSZ) megpályázza a 2013-as világbajnokság rendezési jogát. A nemzetközi szövetség szeptemberben, Vancouverben dönt a helyszínről. Az MJSZ ezt megelőzően pályázott a 2011-es és a 2012-es vb-re is, ám nem járt sikerrel.
2007-06-21: Család - Jártó Kocsis Edit:

A szavak mögött (Útitársam vallomásai)

Egész nap lehangolt voltam — kezdte Erna a visszaemlékezést —, és nem találtam semmi kézzelfogható magyarázatot rá. Talán túlságosan el vagyok foglalva magammal, gondoltam, emberek közé kellene mennem.