Kecskeméten az Osonó

2014. március 29., szombat, Közélet

Múlt heti miskolci, szolnoki, pécsi és trieszti fellépései után a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely ma Kecskeméten a Szín-Tár Színművészeti Egyetemek Találko­zóján mutatja be a Fazakas Misi rendezte, Ahogyan a víz tükrözi az arcot című produkcióját.

Az ötödik alkalommal szervezett találkozón magyarországi és határon túli magyar nyelvű színészképző intézmények végzős osztályai mutatkoznak be. Az erdélyi felsőoktatási intézmények közül a kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem Színház- és Filmművészeti Kara és a marosvásárhelyi Művészeti Egyetem vesz részt a fesztiválon. (fekete)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2333
szavazógép
2014-03-29: Közélet - Gazda József:

Călugăru Anna színálmai (Tárlat Kovásznán)

Színálmait állította ki harmadik kovásznai tárlatán Călugăru Anna. „Festmé­nyeimmel ébren álmodozom” – mondta beszélgetésünkkor. Nézem a képeket, nézem a mintegy 50–60 festményt, s megpróbálok elindulni az „álmok útján”.
2014-03-31: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Farkas Árpád köszöntése
A Székelyföld folyóirat szerkesztőivel és munkatársaival közösen Farkas Árpád költőt köszöntik születésnapján, április 3-án, csütörtökön 18 órától a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében.