Színház mindenkinek

2014. október 15., szerda, Közélet

Tegnaptól középiskolásoknak, gyári munkásoknak, orvosoknak, tanároknak, a köztisztasági vállalat alkalmazottjainak, falusi mezőgazdasági dolgozóknak, a helyi és megyei önkormányzat irodai munkatársainak, a Zathureczky Berta Idősek Otthona lakóinak tart egy-egy előadást Sepsiszentgyörgyön az Osonó Színházműhely.

  • Jelenet Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadásból
    Jelenet Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadásból

A társulat négy nap alatt tízszer mutatja be a Fazakas Misi rendezte Ahogyan a víz tükrözi az arcot című produkciót. Az előadás-sorozat azért is rendhagyó, mert összetett színházi élményt nyújt a nézőknek: az előadások után közös társasjátékra hívják a közönséget, amelyben lehetőség lesz hozzászólni az előadásban megjelenített témákhoz. A színházpedagógiai foglalkozásokon személyessé teszik a látottakat, lehetőséget nyújtanak a témák egyéni feldolgozására.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2332
szavazógép
2014-10-15: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Természeti kincseink kalendáriuma

Hiánypótló, igényes kötettel gyarapodott a Háromszék értékeit nagyközönség elé táró kiadványok sora, a Dombi Szilvia Helga, Gaál Zsuzsanna és Majos Andrea Aranka többéves munkáját sűrítő természetkalendáriummal tegnap délután ismerkedhettek érdeklődők, természetbarátok Sepsiszentgyörgyön a Székely Nemzeti Múzeumban.
2014-10-16: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
* A Kovásznai Városi Mű­velődési Ház kiállítótermében pénteken 18 órától Péter Sándor magyar nyelv és irodalom tanár megnyitja Deák Károly akvarellkiállítását. Klasszikus gitáron közreműködik Nagy Róbert, a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum tanulója.