Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

MűfalmászásSzezonnyitó verseny

2015. február 2., hétfő, Sport

Szombaton a bukaresti Fabrica de Căţărat mászóteremben megtartott viadallal kezdődött a 2015-ös műfalmászószezon.

A privát megmérettetésen két kategóriában száz sportoló mérte össze tudását, s a sepsiszentgyörgyi Adrenalin SK-t hét műfalmászó képviselte. A tavaszi versenyszezonra még javában zajlik a felkészülés, ezért a szentgyörgyi sportklub versenyzői amolyan formaellenőrzőnek szánták a hétvégi versenyt, de az eredmények sokkal jobbak lettek a vártnál.
A lányok hobbi mezőnyében Ko­rodi Henrietta az ötödik helyen végzett, Koréh Enikő a harmadik, Nagy Janka (fotó) a második lett, és Nagy Judit a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Ugyancsak ebben a kategóriában a fiúknál Sántha Róbert magabiztosan nyerte meg a versenyt. A masters kategóriában Nagy Hanna és Szőcs Károly Csaba állt rajthoz, s mind­ketten bejutottak a nyolcas döntőbe, amelyet az ötödik helyen zártak. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2304
szavazógép
2015-02-02: Sport - :

Népes mezőny, jó verseny (Alpesi sí)

Összesen nyolcvankét kis síző részvételével január 29–31. között Sugásfürdőn került sor az országos alpesi sí Gerar Kupára, amelyet a megyeszékhelyi Tanulók Háza, a bodza­fordulói Tanulók Háza és Sepsiszentgyörgy Polgár­mesteri Hivatala szervezett.
2015-02-02: Sport - :

Pontegyenlőség (Minifoci)

A 11. forduló után két 25 pontos csapata van a céhes városbeli, Shot and Go nevet viselő minifoci-bajnokságnak.