KézilabdaPénzbüntetést kaptak a magyarok

2015. március 6., péntek, Sport

Ötezer eurós pénzbüntetést kapott a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) az európai szövetségtől (EHF) a románok elleni december 13-ai debreceni Európa-bajnoki középdöntős mérkőzés előtti sportszerűtlen szurkolói magatartás miatt.

Az EHF közleményében jelezte: a hazai szimpatizánsok egy csoportja a román himnusz alatt hátat fordított a pályának, és többen obszcén jeleket mutogattak a vendégjátékosoknak. A szurkolók a viselkedésükkel megsértették az EHF szabályzatát, és ezért kell fizetnie az MKSZ-nek. Az EHF azt is kiemelte: a jövőben, ha ismét előfordul hasonló eset, akár zárt kapus büntetéssel is sújthatja a magyar szövetséget.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Mitől tart leginkább az elhúzódó háború kontextusában?


eredmények
szavazatok száma 525
szavazógép
2015-03-06: Sport - :

Készülődés az új idényre (Autósport)

Versenyautók motorjának zúgásától lesz hangos ma 10 és 17 óra között a Sugásfür­dő felé vezető út, ugyanis a sepsiszentgyörgyi Auto Crono itt tartja idei első gyorsasági tesztjét.
2015-03-06: Sport - :

Olimpiai aranyról álmodik Amorim (Kézilabda)

Eduarda „Duda” Amorim, a Győr brazil sztárjátékosa arról álmodik, hogy aranyérmes lesz hazája női kézilabda-válogatottjával a jövő évi riói olimpián.