Kosárlabda, utánpótlás, U16-os lányokSepsi ISK–Bukaresti Olimpia 62–48

2015. március 9., hétfő, Sport

Hullámzó teljesítményt nyújtott az ISK csapata, de még így is győzött bukaresti ellenfelével szemben. Több esetben is nagyobb előny birtokában könnyelműek voltunk, szerencsére ez nem bosszulta meg magát. Gratulálok a lányoknak, szépen harcoltak – nyilatkozta Nemes Áron edző. Csapatunk: Sándor 10, Bölöni 14, Holinka-Miklós 16, Kovács Kincső 8, Kovács Kriszta 2, Jankó 6, Salamon, Sükösd, Belényesi, Bitai Sz. 6, Márk.


KSE–Bukaresti Champions 78–65
(11–17, 18–11, 19–17, 30–20)

Az elődöntős szakaszból való továbbjutás szempontjából nagyon fontos győzelmet aratott a KSE, amely vasárnap a Bukaresti Championst látta vendégül a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. A háromszéki lányok nehezen lendültek játékba, így elvesztették az első negyedet, ám miután magukra találtak, hozták a következő három játékrészt. A KSE-csapat: Kovács 19, Csurulya 17/3, Biszak 14, Incze 11/3, Bimbó 9, Bartók 2, Tollvaj, Fejár, Istók, Rendy, Mátyus (edző: Ferencz Szabolcs).

 


Ma játszik a SIC II.
A megyeszékhelyi Sepsi-SIC II. ma 14.30 órától a Jászvásárt látja vendégül a női kosárlabda I. liga újabb fordulójában. A találkozónak a Mikes Kelemen Líceum Bogdán Antal Sportterme ad otthont. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-03-09: Sport - Tibodi Ferenc:

Zoran Mikes: élvezzük a torna minden percét

Már csak napok választanak el a női kosárlabda Román Kupa négyes döntőjétől, amelynek első ízben ad otthont a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnok. Mint ismeretes, március 13-án rendezik meg a kupasorozat elődöntőit, míg másnap kerül sor a kis- és nagydöntőre. A február 9-i sorsoláson nem kedvezett a szerencse a Sepsi-SIC-nek, hiszen a címvédő Aradi ICIM-et kaptuk ellenfélként. A másik ágon Gyulafehérvár azzal az Alexandriával mérkőzik meg, amely a mostani szezonban már kétszer is legyőzte. A sepsiszentgyörgyi csapat legutóbb 2008-ban nyert Román Kupát, amikor a Váncsa Kató edzette Mikes Kelemen ISK 74–55 arányban verte Kolozsváron a bukaresti Sportul Studenţesc együttesét. A Sepsi-SIC tavaly is ott volt a kupasorozat döntőjében, ám csapatunk 67–61-re kikapott az Aradi ICIM-től.
 
2015-03-09: Sport - :

Idén is lesz március 15-i emlékfutás (Atlétika)

Ha március, akkor 1848–1849-es emlékfutás, és ez idén sem lesz másképp, hiszen Kovászna Megye Tanácsa, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, a háromszéki RMDSZ és a megyeszékhelyi Gáll Lajos-futókör vasárnap közösen szervezi meg a hagyományos stafétát. Az idei futómaraton Sepsibükszádról rajtol, a résztvevők pedig tíz település érintésével érkeznek meg Sepsiszent­györgyre.