Román KupaDöntőt játszik a Sepsi-SIC

2015. március 14., szombat, Közélet

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC ma döntőt játszik, miután pénteken este hosszabbítás után 80–70 arányban nyert az Aradi ICIM ellen a női kosárlabda Román Kupa második elődöntőjében. A Final Four első játéknapjának másik meccsén Gyulafehérvár és Alexandria csatázott egymás­sal, a párharc pedig az előbbi 73–69-es sikerével zárult.
A mai összecsapások Sepsiszentgyörgyön a Szabó Kati Sportcsarnokban: * bronzmeccs: Alexandria–Aradi ICIM (17 óra) * döntő: Sepsi-SIC–Gyulafehérvár (19.30 óra). (t)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-03-14: Közélet - Demeter J. Ildikó:

A szabadság diákszemmel

Pergő dobszó verte fel tegnap délben a várost: négy sepsiszentgyörgyi középiskola diákjai ütötték a ritmust közel egy órán keresztül. A három menetoszlop – a Székely Mikó és a Református Kollé­gi­um egyesített csapatban, a Plugor Sándor Művészeti Líceum és a Mikes Kelemen Líceum külön-külön indult – a Lábas Ház előtt találkozott, és hol felváltva, hol egyszerre püfölte az alkalmi felvonulási eszköznek kinevezett műanyag bödönöket néhány percig.
2015-03-14: Közélet - Iochom István:

Nyergestető hős védőire emlékeztek

Tegnap délután a Nyergestetőn a kézdivásárhelyi Bod Péter Tanítóképző tanárai és diákjai együtt rótták le kegyeletüket anyaországi testvériskolájuk, a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola Gyakorló Általános Iskolájának küldötteivel.