Sport a hétvégén

2015. március 27., péntek, Sport

Kosárlabda. A Nemzeti Liga elődöntőjében vasárnap 19 órakor a Szabó Kati Sportcsarnokban: Sepsi-SIC–Gyula­fehérvári Egyetemi SC. Kedves sportbarátok, álljanak csapatunk mellé, zúgják első perctől az utolsóig: Hajrá, Szent­györgy! Hajrá, Sepsi-SIC! Az együttesnek szüksége lesz a támogatásra.

Teremfoci. Az alapszakasz utolsó fordulójában, ma 19 órakor a kézdivásárhelyi sportcsarnokban „örökrangadóra” kerül sor: Kézdivásárhelyi SE–Sepsi FC. A KSE a pillanatnyi rangsor 8., a Sepsi FC az 5. helyén áll. Mint mindig, most is rangadót vív a két város, s ez nem baj, csak éppen a játék szépségét, tisztaságát megőrizzék. Hajrá, háromszékiek! A forduló további mérkőzései: Jászvásár–Kolozsvár,  Galac–Marosvásárhely, Déva–Focşani, Székely­udvarhely–Călăraşi.
Asztalitenisz. Szombaton és vasárnap Buzăuban állnak asztalhoz a junior III-as pingpongozók. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklubot két csapat – egy fiú és egy leány – képviseli az országos csapatbajnokságban. A Sepsiszent­györgyi Electrica nem vesz részt a hétvégi viadalon.
Birkózás. Incze Kriszta a hétvégén lép szőnyegre az U23-as korosztály Európa-bajnokságán, melynek Lengyel­ország a házigazdája. Érmet várunk. Hajrá, Kriszta!
Cselgáncs. Újabb országos bajnoki döntőre kerül sor a hétvégén. Ezúttal Focşani-ban lépnek tatamira az U16-os korosztály dzsudokái. Veres László, a Nagy Mózes Sportklub mestere négy sportolóval – Kocsis Gergő, Csíki Levente, Paál Zsolt és Gondos Réka – képviseli egyesületét. Sok sikert, gyerekek!
Labdarúgás. Ne feledjék! A hétvégén kezdődik az V. liga tavaszi küzdelemsorozata. A forduló programja: Hid­vég–Nagybacon, Kilyén–Papolc (rangadó), Kézdiszent­kereszt–Kovásznai SE, Dálnok–Kökös, Nagyborosnyó–Szotyor, Árkos–Réty. (á)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-03-27: Sport - :

Hargita megyei fölény (Asztalitenisz)

A kézdivásárhelyiek szervezte II. Székelyföldi Önkormányzatok Asztali­tenisz-bajnokságán harminc versenyző állt rajthoz. A szervezők – Kézdi­vásárhely önkormányzata, sportirodája és a Nagy Mózes Sportklub szakosztálya – azzal a nemes szándékkal rendezték meg a bajnokságot, hogy versenyzési és kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak a polgármesterek, tanácstagok és önkormányzati alkalmazottak számára.
2015-03-27: Sport - :

A hétközi forduló, (Labdarúgás)

mely tulajdonképpen egy őszről elmaradt fordulót pótolt, igazolta a csapatokról keringő híreket is. Ezek java része gazdasági vonatkozású, sok, egyre több a munkahely után elvándorló száma, olyan csapat is van, ahonnan a játékosok közel fele távozott az országból a mindennapi megélhetés biztosítása reményében.