Döntőben a Sepsi-SIC

2015. április 2., csütörtök, Sport

Bejutott a női kosárlabda-bajnokság rájátszásának döntőjébe a Sepsi-SIC, miután tegnap este Gyulafehérváron is legyőzte a helyiek csapatát. A végeredmény: Gyulafe­hér­vár–Sepsi-SIC: 55–63. Lányaink ellenfele a döntőben Târ­go­vişte csapata lesz, amely a hazai győzelem után tegnap este idegenben is megverte Aradot. (farcádi)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-04-02: Közélet - Fekete Réka:

Gazda Klárát köszöntötték

Közöttünk jár, évtizedek óta végzi kutatásait csendben, a ’90-es változás után tanított egyetemen, alapító tagja a Kriza János Néprajzi Társaságnak, neves szaktestületek tagja, többszörösen kitüntetett és elismert, vérbeli néprajzkutató. A hetvenéves Gazda Klárát egy kicsit késve, de tisztelettel, szeretettel köszöntötték szakmabeliek és tisztelői tegnap két néprajzi jellegű kiadvány sepsiszentgyörgyi bemutatóján.
 
2015-04-02: Máról holnapra - Farkas Réka:

Reszkessetek, kisvállalkozók!

Akár a hurrikán, úgy söpört végig Románián az adóellenőrző hatóság. Kő kövön nem maradt nyomában, és a vihar nem ült el, ahol feltűnik a sötétkék, sárga feliratos autó, üzletek, vendéglők zárnak be, inkább lakat kerül néhány órára az ajtóra, mintsem hatalmas büntetést, esetleg hatóságilag elrendelt bezárást kockáztassanak.