Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ÚszásRaluca Artene körzeti bajnok

2015. április 20., hétfő, Sport

Bákóban rendezték meg a 12–14 éves gyermekek országos bajnokságának körzeti szakaszát. Huszonnégy klub gyermekei szálltak vízbe, hogy kiharcolják továbbjutásukat. Sepsiszentgyörgyöt a Ciprian Sport Club versenyzői – Raluca Artene, Barabás András, Luffy Ákos, Gyenge Attila, Tuzson Gellért és Adrian Suciu – képviselték, sikerrel, hiszen valamennyien biztosították helyüket a kadettek országos bajnokságának döntőjén.
A legjobb eredmény Artene nevéhez fűződik,  aki megnyerte a 100 m hát versenyét, és harmadik helyet szerzett a 200 m gyorson.
Gratulálunk!  (á)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2359
szavazógép
2015-04-20: Sport - :

KSE-közgyűlés

Molnár Cornel, a KSE elnöke április 23-ára összehívja a KSE közgyűlését, amelyre 18 órától kerül sor a Vigadó Művelődési Ház kistermében. Javasolt napirendi pontok: 1. elnöki beszámoló, 2. szakosztályvezetők beszámolója, 3. pénzügyi mérleg bemutatása és jóváhagyása, 4. különfélék, hozzászólások. Az egyesület elnöke felhívja a tagok figyelmét, hogy szavazati joggal csak azok rendelkeznek, akik kifizették a 2015. évi tagsági díjat.
2015-04-20: Sport - :

Két első hely (Duatlon)

A Tri-Aluta sportolói – Dániel Attila és Alexandra Maticiuc – két első helyet szereztek a tegnapi bufteai duatlonversenyen. Alexandra a 10–13-as gyerekcsoportban, Attila a férfiak versenyén bizonyult a legjobbnak. Gratulálunk a két sportolónak! Dániel Attila szombaton Madrid mellett áll rajthoz a duatlon Európa-bajnokságon. Sok sikert neki!   (á)