Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kosárlabda, Román KupaArad—Mikes összecsapás

2008. március 27., csütörtök, Sport

Ma Kolozsváron rendezik a kosárlabda női Román Kupa két elődöntőjét, amelynek egyikében a Mikes Kelemen ISK is érdekelt. A háromszéki alakulat az Aradi ICIM-mel mérkőzik meg a fináléba jutásért, a másik ágon a bukaresti Sportul Studenţesc és a házigazda Kolozsvári U küzd meg egymással.

Az aradi és a szentgyörgyi csapat a 2007—2008-as idényben már kétszer találkozott, az egymás elleni meccsek eredménye 1—1. Az alapszakasz harmadik fordulójában a Mikes hazai pályán 70—64-re kapott ki az ICIM-től, a tavasszal viszont Vassék nyertek 89—63-ra. A Telesport élőben közvetíti mindkét összecsapást, délután fél öttől az Arad—Mikes, este fél héttől pedig a Kolozsvár—Sportul mérkőzést.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1111
szavazógép
2008-03-27: Sport - Tibodi Ferenc:

Elkészültek a csapatok (Kosárlabda, gálamérkőzés)

A szurkolók szavazatai, a sajtó képviselői és az edzők javaslatai alapján a Román Kosárlabda-szövetség összeállította a vasárnapi női gálamérkőzés (all star game) csapatait.
2008-03-27: Sport - Tibodi Ferenc:

Szentgyörgyi rajt (Motokrossz)

A hét végén Sepsiszentgyörgyön startol a kilencfutamos országos motokrosszbajnokság, amelynek utolsó versenyét októberben rendezik meg a Lugos melletti Făgeten. A március 30-i kétkerekes viadalnak kilenc háromszéki résztvevője is lesz.