Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

ÚszásBajnoki ezüstérem

2015. július 20., hétfő, Sport

A sepsiszentgyörgyi Ciprian SK sportolója, Maria Raluca Artene második lett 100 méter háton a Bukarestben megtartott, kadett (12–14 év között) korosztályú úszóknak meghirdetett országos bajnokság döntőjén. A viadalon 69 hazai klub színeiben összesen 444 spor­toló, közöttük öt megyeszékhelyi úszó – Maria Raluca Artene, Barabás András, Tuzson Gellért, Gyenge Attila és Luffy Ákos – vett részt.
 

Artene 1:11.77 perc alatt a bukaresti Maria Elisabeta Burlacuval egyszerre csapott célba, így osztoznia kellett a második helyen, őket pedig a ploieşti-i Clara Andreea Spinu előzte meg. A szentgyörgyi úszónk 200 méter háton is jól teljesített, és csak nagyon kevéssel maradt le a dobogóról.
– Ezzel az új dobogós helyezéssel Maria Raluca Artene bebizonyította, hogy ott a helye az ország legjobb úszói között, és ez több mint kielégítő eredmény. A csapat többi tagja is jól teljesített, ha azt vesszük figyelembe, hogy ez volt számunkra az első országos bajnokság. Mindenki bátran és ambiciózusan versenyezett – nyilatkozta Ciprian Grosu edző.
Az eredmények: * 100 m hát: 1. Clara Andreea Spinu 1:10.98 perc, 2. Maria Raluca Artene és Maria Elisabeta Burlacu 1:11.77 perc * 200 m hát: 1. Maria Elisabeta Burlacu 2:29.71 perc, 2. Clara Andreea Spinu 2:30.61 perc, 3. Andreea Elena Chiţă 2:35.29 perc, 4. Maria Raluca Artene 2:36.97 perc. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2359
szavazógép
2015-07-20: Sport - Tibodi Ferenc:

Szabóék újra a dobogón (Autósport, Transilvania Rally)

A Moldva Ralin történt fiaskó után – amikor is letértek a road bookban jelzett útvonalról és kizárták őket – a Szabó Csongor–Marcus Andreoiu páros a második helyen zárta a 9-es osztály küzdelmeit a hét végén megtartott Transilvania Rallyn, amely a román ralibajnokság ötödik versenye volt. A megszokottól eltérve, ezúttal a Kolozsváron és környékén megtartott viadalon csak egy háromszéki egység vett részt, hiszen a Kelemen Péter–Molnár Gyula kettős autócsere miatt nem tudott ott lenni a megmérettetésen.
2015-07-20: Sport - :

Háromszéki lány az U16-os válogatottban (Kosárlabda)

A kézdivásárhelyi Bartók Ritát is behívták az U16-os lány kosárlabda-válogatottba, aki készül az augusztus 13–23. között Macedóniában sorra kerülő korosztályos Európa-bajnokságra. A târgoviştéi Cătălin Tănase, a kézdivásárhelyi Ferencz Szabolcs és a bukaresti Larisa Toma irányította együttes a napokban Târgoviştén nemzetközi viadalon vesz részt, majd augusztus elején Görögországba utazik, ahol újabb felkészítő tornán indul.