Kosárlabda, Nemzeti LigaSorsoltak a nőknél

2015. augusztus 11., kedd, Sport

Hétfő délben a Román Kosárlabda-szövetségnél elkészítették a 2015–2016-os női kosárlabda nemzeti liga menetrend­jét és a Román Kupa első fordulójának párosításait is.

Eszerint a megyeszékhelyi Sepsi-SIC az alapszakasz nyitányában Gyulafehérvárt fogadja, míg a kupasorozatban a bukaresti Rapiddal mérkőzik meg. Csapatunktól származó információk szerint a sorsolás egyelőre ideiglenes, hiszen a szakszövetség zéró toleranciát hirdetett meg az adós klubokkal szemben, és aki szeptember 4-éig fizet, az marad, aki nem, azt kizárják.
A Román Kupa első körének mérkőzései (szeptember 23–27.): Brassói Olimpia–Kolozsvári U, Rapid–Sepsi-SIC, Târgovişte–Szatmárnémeti VSK, Aradi ICIM–Temesvár, Gyulafehérvár–Alexandria, a Galaci Phoenix pihen. A bajnokság nyitófordulója (október 3.): Sepsi-SIC–Gyulafehérvár, Galaci Phoenix–Aradi ICIM, Temesvár–Kolozsvári U, Rapid–Târgovişte, Alexandria–Szatmárnémeti VSK, a Brassói Olimpia áll. (t)
 

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2015-08-11: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a barátosi születésű sepsiszentgyörgyi
BIRÓ DEZSŐ
életének 62., házasságának 40. évében hosszas szenvedés után 2015. augusztus 10-én elhunyt. Dolgos kezei pihenőre tértek.
Búcsúztatása augusztus 12-én, szerdán 13 órakor Sepsiszentgyörgyön a szemerjai új ravatalozóháznál, majd 16 órakor a kézdiszentkereszti temetőben helyezzük örök nyugalomra.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
16889
2015-08-11: Sport - :

Părău hosszabbított a SIC-kel (Kosárlabda)

A temesvári születésű ­játékirányító, Annemarie Părău újabb egy évre aláírt a Román Kupa-győztes, bajnoki ezüstérmes Sepsi-SIC csapatával.