KosárlabdaPărău hosszabbított a SIC-kel

2015. augusztus 11., kedd, Sport

A temesvári születésű ­játékirányító, Annemarie Părău újabb egy évre aláírt a Román Kupa-győztes, bajnoki ezüstérmes Sepsi-SIC csapatával.

  • Fotó: Gyurkó-Henning Balázs
    Fotó: Gyurkó-Henning Balázs

A válogatott és a zöld-fehérek csapatkapitánya az egyik legszilárdabb és legmegbízhatóbb alapköve a megyeszékhelyi csapatnak, és nem túlzás azt mondani, hogy jelenleg ő a legjobb román nemzetiségű játékos. A 2014–2015-ös idényben 35 mérkőzésen átlagban 8,7 pontot szerzett, 3,4 lepattanót gyűjtött, 5,2 gólpasszt osztott ki, és 1,3 labdaszerzést mutatott be. Anne halálpontos passzainak köszönhetően úgy is nagy veszélyt jelent az ellenfélre, ha nem szerez pontot, az előző idényben ő volt a bajnokság legtöbb passzát kiosztó játékosa, azaz százötven alkalommal hozta helyzetbe társait.
A Sepsi-SIC Anne­marie Părău mellett még a Szatmárnémetiből érkező ­Andreea Pop játékjogát is megszerezte. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-08-11: Sport - :

Sorsoltak a nőknél (Kosárlabda, Nemzeti Liga)

Hétfő délben a Román Kosárlabda-szövetségnél elkészítették a 2015–2016-os női kosárlabda nemzeti liga menetrend­jét és a Román Kupa első fordulójának párosításait is.
2015-08-11: Sport - :

Jól sikerült verseny (Triatlon)

A sepsiszentgyörgyi Alpin Sport Egyesület vasárnap a Rétyi Nyírben rendezte meg a tereptriatlon Háromszék Kupa huszonnegyedik kiírását, amelyre 68 egyéni sportoló és öt váltó nevezett. A szervezőktől tudjuk, hogy jól sikerült és szoros viadalt hozott az ország egyik legrégebbi és legpatinásabb triatlonversenye. A férfiak nyílt versenyét Ciprian Bălănescu nyerte meg, míg a nőknél Koter Adél diadalmaskodott.