KosárlabdaCutaş Franciaországban folytatja

2015. augusztus 15., szombat, Sport

A 2014–2015-ös idényben a Sepsi-SIC csapatát erősítő, 31 éves román válogatott Cristina Cutaş (képünkön világos mezben) nem hosszabbított a megyeszékhelyiekkel, Franciaországba igazolt a harmadosztályú Atlantique Basket Pays Rochelais alakulathoz.

  • Henning János felvétele
    Henning János felvétele

Zöld-fehér mezben 34 mérkőzésen lépett pályára, átlagban 3,1 pontot dobott, 2,4 lepattanót gyűjtött és 1,1 gólpasszt osztott ki. A román bajnokságban játszott még a Sportul Studenţesc, Craiova, Alexandria, a Marosvásárhelyi Nova Vita, az Aradi ICIM, illetve Szatmárnémeti csapatánál. Cutaş az ötödik román játékos Anca Şipoş, Alina Crăciun, Andra Ionescu és Luminiţa Manta után, aki Franciaországban talált csapatra.
Ezek után jogos a kérdés, hogy mennyi értelme van erőltetni azt a szabályt, miszerint a női nemzeti kosárlabda-bajnokságban egy, illetve a Román Kupában két román játékosnak kötelezően a pályán kell lennie?
 

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 767
szavazógép
2015-08-15: Sport - :

Két edzőmérkőzés (Labdarúgás)

A Román Kupa-béli fiaskó után a megyeszékhelyi Sepsi OSK újabb két edzőmérkőzéssel készül a rohamos léptekkel közeledő harmadosztályos bajnokságra. A piros-fehérek ma 11 órától a friss III. ligás Szászhermányt fogadják, míg szerdán 18 órától a román élvonalból kieső Brassói FC-t látják vendégül a sepsiszentgyörgyi MSC-stadionban (Szemerja negyed). Hajrá, fiúk! (t)
2015-08-15: Sport - :

Október 27-én rajtol az NBA (Kosárlabda)

Kisorsolták az NBA 2015-2016-os szezonjának teljes menetrendjét. Az idény október 27-én (nálunk 28-a ­hajnalán) veszi kezdetét egy Hawks–Pistons és egy izgalmasabb Bulls–­Cavaliers találkozóval, majd a bajnok Golden State Warriors hazai pályán átveszi a bajnoki gyűrűket, egyben megmérkőzik tavalyi első körös ellenfelével, a New Orleans Pelicans alakulatával.