Kézilabda, ifjúságiakBallábas rajt

2015. szeptember 17., csütörtök, Sport

A Sepsiszentgyörgyi ISK ifjúsági III-as lány kézilabdacsapata számára nagyon rosszul rajtolt a 2015–2016-os korosztályos pontvadászat, miután a hétvégén Gyergyószárhegy vendégeként 30–6-ra kapott ki.

Az első forduló további eredményei: Segesvári ISK–Marosludas 23–15, Brassói Korona I.–Brassói Korona II. 25–15, Marosvásárhelyi Sportlíceum–Székelyudvarhelyi ISK 21–28, Marosvásárhelyi Aréna–Marosvásárhelyi Olimpic 10–36 és Gyergyószárhegy–Sepsi ISK 30–6. A 2. forduló: Sepsi ISK–Brassói Korona I., Marosvásárhelyi Olimpic–Gyergyószráhegy, Segesvári ISK–Marosvásárhelyi Sportlíceum, Marosludas–Brassói Korona II., Székelyudvarhelyi ISK–Marosvásárhelyi Aréna.
A sportiskola ifi II-es lányainak sem kedvezett az idénynyitás, hiszen szep­tember 12-én a Nagyszebeni ISK otthonában kaptak ki 10 góllal. Az eredmények: Brassói Korona–Brassói Dinamo 33–5, Székelyudvarhelyi ISK–Marosvásárhelyi Olimpic 14–30, Nagyszebeni ISK–Sepsi ISK 21–11. A pénteki meccsek: Nagyszeben–Brassói Korona, Sepsi ISK–Marosvásárhelyi Olimpic, Brassói Dinamo–Székelyudvarhelyi ISK.
A hétvégén a női A-osztályos bajnokság mellett (a Sepsi-SIC szombaton 13 órától a Piteşti-i MSC-t látja vendégül a megyeszékhelyi Szabó Kati Sportcsarnokban) több utánpótlás-bajnokság is megkezdődik, ezekben három szentgyörgyi fiúegyüttes érdekelt. Vegyük sorra őket:
* ifjúsági I. – az első forduló mérkőzései: Piteşti-i Argeş HC–Brassói Sportlíceum, Székelyudvarhelyi ISK–Sepsi ISK, Breaza–Segesvári ISK, Brassói Dinamo–Fogarasi ISK
* ifjúsági II. – a szeptember 20-án megrendezendő első kör találkozói: Ploieşti-i ISK–Buzăui Sportlíceum, Brazi-i SK–Mizil, Egyedhalma–Sepsi ISK, a Tecuci-i ISK áll.
* ifjúsági III. – a Sepsiszentgyörgyi MSC szombaton hazai környezetben kezd, ellenfele a Blejoi-i SK lesz; a nyitóforduló további meccsei: Ploieşti-i ISK–Ploieşti-i MSC, Vidombáki Sporting–Mizili Olimpia. (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-09-17: Sport - Iochom István:

Negyvenéves a kézdivásárhelyi asztalitenisz-szakosztály (Asztalitenisz)

A kézdivásárhelyi asztalitenisz-szakosztály fennállásának 40. évfordulóját ünnepelték kedd este nagyszámú volt és jelenlegi sportoló, szülő, pedagógus és támogató jelenlétében a Nagy Mózes Sportklub asztalitenisztermében, ahol Vetró András szobrászművész domborművét is leleplezték.
 
2015-09-17: Sport - :

Küzdőtéren az utánpótlás (Labdarúgás, megyei)

IV. liga. Öt hazai sikert, egy döntetlent és egy vendéggyőzelmet jegyezhettünk az ifjúsági negyedosztályos pontvadászat ötödik fordulójában. A legtöbb gól a Bardoc–Nagyajta, a legkevesebb pedig az Uzon–Barót és KSE–Berecki FC találkozón esett.