Női kézilabdaMarosvásárhelyre látogat a Sepsi-SIC

2015. szeptember 23., szerda, Sport

Ma 18 órakor lép pályára a Sepsi-SIC a Marosvásárhelyi Maros otthonában az A-osztályos női kézilabda-bajnokság második fordulójában. A mérkőzést a Beszterce-Naszód megyei D. Chiriac és D. Vlasa vezeti. A Vida Attila és Akácsos Barna Zsolt edzőpáros által irányított újonc sepsiszentgyörgyiek az első fordulóban izgalmas és küzdelmes mérkőzés után 32–33-as vereséget szenvedtek, azonban a vásárhelyiek is bal lábbal kezdték az idényt, hiszen ők a Resicabánya vendégeként szerepeltek le 30–13-ra.

A marosvásárhelyiek az előző idényben még a szuperligában voltak érdekeltek, ahol kiábrándító teljesítményt nyújtottak: az alapszakaszban huszonhatszor, az alsóházi rájátszásban pedig tízszer maradtak alul, ami azt jelenti, hogy minden mérkőzésüket elveszítették. Bár Vida Attila nehéz mérkőzésre számít, reméljük, hogy a lányok ezúttal is az utolsó sípszóig harcolnak, és győztesen hagyják el a pályát. Hajrá, lányok!
A délutáni meccsig lássuk az első forduló eredményeit: Resicabánya–Marosvásárhelyi Maros 30–13, Besztercei MSC–Nagyvárad 39–13, Temesvári Nyugati CSU–Arad 41–19, Sepsi-SIC–Piteşti 32–33, a Slatinai MSC szabadnapos volt. A Déva–Brassói Naţional mérkőzést szeptember 26-án játsszák le. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2015-09-23: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a lécfalvi születésű sepsiszentgyörgyi
BITAI ERNŐ
volt pénzügyi alkalmazott
hosszú-hosszú szenvedés után örökre megpihent.
Temetése 2015. szep­tember 23-án, szerdán 13 órakor lesz a szemerjai új temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos özvegye
és menye, Icuka
4287113
2015-09-23: Sport - :

Kovács Ágnes újabb elismerése (Úszás)

Kovács Ágnes újabb amerikai elismerésben részesült: beválasztották az Arizona State University halhatatlanjai közé. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő 2001 és 2005 között volt az egyetemi úszócsapat tagja. A magyar úszólány, aki tavaly a vizes sportokat tömörítő nemzetközi hírességek csarnokába is került, 2005-ben amerikai diplomát szerzett marketing és kommunikáció szakon, valamint végzős hallgatóként az egyetem legmagasabb kitüntetésében részesült négyéves kimagasló tanulmányi és sporteredményei elismeréséül.